Over ons

 

Zo zijn wij ontstaan

Tuned Hospitality is ontstaan vanuit de Hospitality afdeling van Mojo te Delft. Sinds 1 januari 2011 zijn wij een zelfstandige organisatie. Het team van Tuned Hospitality heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van gastvrijheid. We verzorgen verschillende arrangementen rondom concerten en andere live-evenementen in onder andere de Ziggo Dome, AFAS Live, Johan Cruijff ArenA, Rotterdam Ahoy en GelreDome. Heeft u een evenement en zoekt u daarvoor een betrouwbare en inspirerende partner? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u zoeken we naar de beste invulling van de avond, waardoor u en uw gasten zich kunnen verzekeren van een geslaagde avond.

Tuned Hospitality mag zich official partner van Live Nation noemen en daarmee van Mojo, AFAS Live en de Ziggo Dome. U bent bij ons in goede handen.

Wat we doen

Verspreid over heel Nederland hebben wij in de loop der jaren vele arrangementen mogen verzorgen bij zowel grote als kleinere concerten en evenementen. Een greep uit onze portfolio:

Ziggo Dome

Diverse arrangementen bij allerlei artiesten en evenementen, als: Adele, Ariana Grande, Pharrell Williams, Beyoncé, Barbara Streisand, John Legend, Michael Bublé, Symohonica in Rosso en het Muziekfeest van het Jaar.

Rotterdam Ahoy

Verscheidene grote evenementen, zoals: NN North Sea Jazz Festival, Queen, Cirque du Soleil, Night of the Proms. 

AFAS Live

In de AFAS Live verzorgen wij regelmatig loge arrangementen, zoals bij: Ben Howard, Sam Smith, Harry Styles, Simple Minds en Bob Dylan.

Johan Cruijff ArenA

Céline Dion, One Direction, JAY-Z & Beyoncé, George Michael, U2, Rolling Stones en Madonna.

GelreDome

Anouk, Marco Borsato, Lady Gaga, Symphonica in Rosso en Tina Turner

Volkomen in de watten

U bent bij ons altijd 100% VIP.

Wilt u in een sfeervolle ruimte met besloten karakter samen met uw gasten genieten van een volledig verzorgd ontvangst en diner?

Wilt u als eerste naar binnen en helemaal vooraan staan?

Denk dan aan een arrangement van Tuned Hospitality. Met veel enthousiasme bezorgen wij u en uw gasten een onvergetelijke avond. Het ontbreekt u aan niets; u wacht een gedroomde avond.

Enjoy!

In samenwerking met:
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden