Over ons

 

Zo zijn wij ontstaan
Tuned Hospitality is ontstaan vanuit de hospitality afdeling van Mojo te Delft en is sinds 1 januari 2011 een zelfstandig bedrijf. Het team heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van hospitality. Vanuit Tuned Hospitality verzorgen wij arrangementen rondom live-shows in Nederland, onder andere in Ziggo Dome, AFAS Live, Amsterdam ArenA, Ahoy Rotterdam, GelreDome en meer…  Heeft u een evenement en zoekt u daarvoor een betrouwbare en inspirerende partner om de arrangementen te verzorgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We mogen ons official partner van Live Nation noemen en daarmee van Mojo Concerts, AFAS Live en de Ziggo Dome. U bent dus in goede handen.
Wat we doen
Wij hebben veel arrangementen verzorgd op grote en kleinere evenementen door heel Nederland, een aantal evenementen uit onze portfolio zijn: het North Sea Jazz Festival, Cirque du Soleil, Night of the Proms en Symphonica in Rosso, in Ahoy Rotterdam; Adele, Ariana Grande, Pharrell Williams, Beyonce, Barbara Streisand, John Legend, Michael Bublé en Neil Diamond  in de Ziggo Dome Amsterdam; Anouk, Marco Borsato, Lady Gaga en Tina Turner in het GelreDome; Céline Dion, One Direction, George Michael, U2, Rolling Stones en Madonna in de Amsterdam ArenA. In de AFAS Live verzorgen wij regelmatig loge arrangementen zoals bij Ben Howard, Sam Smith, Harry Styles, Simple Minds en Bob Dylan.
Volkomen in de watten
U bent bij ons 100% VIP. Wilt u in een sfeervolle ruimte met besloten karakter samen met uw gasten genieten van een volledig verzorgd ontvangst en diner? Wilt u als eerste naar binnen en helemaal vooraan staan? Denk dan aan een arrangement van Tuned Hospitality. Met veel enthousiasme bezorgen wij u en uw gasten een onvergetelijke avond. Het ontbreekt u aan niets; u wacht een gedroomde avond. Enjoy!
In samenwerking met:
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en voorstellingen.

Nu aanmelden