Night of the Proms arrangementen

Night of the Proms arrangementen

Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale hoogtepunten maken het een avond om te dansen en te genieten. Op zaterdag 17 november 2018 kunt u uw Night of the Proms beleven in Rotterdam. In stijl en memorabel: als VIP, samen met uw relaties.

Ahoy
Rotterdam
100% VIP-arrangement bekijk details boek nu € 283.00

excl. BTW, excl. servicekosten p.p.

Proms Party arrangement bekijk details boek nu € 79.50

excl. BTW, excl. servicekosten p.p.

meer over Night of the Proms

U nodigt uw relaties uit, wij regelen de rest tot in de puntjes voor u. U kunt rekenen op een royale ontvangst in de luxueuze VIP-lounge. Het ontbreekt u aan niets. Hapjes en drankjes zijn er in overvloed. U stapt met uw relaties in een bad van exclusiviteit en generositeit. Samen met hen beleeft u een ongeëvenaarde Night of the Proms. Geloof ons, deze ‘nacht’ staat nog lang in het geheugen van uw relaties gegrift. De keuze is geheel aan u, want welk arrangement u ook kiest, u kunt erop rekenen dat wij u en uw relaties warm ontvangen.

 

Night of the Proms is al sinds 1985 een begrip. Vanaf dag één bracht het duizenden dolenthousiaste bezoekers op de been. Nu toert Night of the Proms door heel Europa en is het hard op weg om ook de VS te veroveren.

In 2018 keert Night of the Proms terug naar Rotterdam Ahoy met onder andere Belgische singer-songwriter Milow en Suzanne Vega.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden