Terugblik

Door de jaren heen hebben wij al vele arrangementen mogen verzorgen. Hieronder vindt u enkele reacties van onze gasten en foto’s van shows en onze VIP ruimtes. Hopelijk smaakt het naar meer en mogen wij u ook binnenkort verwelkomen als een van onze gasten!

Coldplay

Symphonica in Rosso

Queen & Adam Lambert

John Legend

Onze ervaring is samen te vatten in één woord: FANTASTISCH! Het gehele arrangement, van het welkomstdrankje, via het diner, naar de show van Queen & Adam Lambert was echt geweldig. Tijdens het diner werden we goed verzorgd. Helemaal top!

- G. Huizing

Samen met Tuned Hospitality een paar mooie edities North Sea Jazz Birdland mogen ervaren, waarbij gastvrijheid, flexibiliteit en een grote professionaliteit centraal stonden. Een fantastische North Sea Jazz line up, een Birdland locatie op hoog niveau, het heerlijke eten en drinken en het vriendelijke personeel maakte het voor onze gasten en voor ons zeer succesvol. Dank hiervoor en we zien uit naar editie 2018!

Bart de Heus
Jacobs Douwe Egberts Fairs & Events

Wij hebben de afgelopen periode ontzettend genoten van alle arrangementen die jullie hebben aangeboden. Wederom was alles weer uitermate goed verzorgd. We kijken met veel plezier terug op alle concerten die we via jullie hebben geboekt; “heerlijk onbezorgd en uitgebreid verzorgd een avondje uit!”

Judit Hobbelen

Symphonica in Rosso

North Sea Jazz

North Sea Jazz Was perfect geregeld. Welkome ontvangst zonder wachtrij, gezellige begeleiding naar de VIP lounge met ook daar gastvrije ontvangst met cava-limoncello. Graag weer eens te gast bij jullie!

– R. Heydanus

Night of the Proms

Metallica

North Sea Jazz

Night of the Proms

Het was in een woord geweldig. Geen tips om te verbeteren want het was top. - Anoniem

Ik ben dik tevreden over hoe het gegaan is. Goed verzorgd, een dikke 10. Hopend tot ziens. - W. Venhuizen

Rod Stewart

Neil Diamond

North Sea Jazz

Night of the Proms

Ik wilde jullie hierbij even laten weten dat het 4 juni perfect is gegaan. De plaatsen in de zaal waren natuurlijk super en het concert was geweldig. Maar ook de organisatie, de ontvangst, de bediening, het eten, de begeleiding en de service waren klasse.

Anoniem - Adele

North Sea Jazz

North Sea Jazz

North Sea Jazz

Night of the Proms

Jullie hebben mijn zoon en mij allebei een kippenvel moment bezorgd. Dit is verwachtingen overtreffen!! Het concert was echt…………FANTASTISCH!!!

– Ferrie

Elton John

Night of the Proms

Let’s Dance

North Sea Jazz

Wij hebben genoten van het concert en uw ontvangst en arrangement. Erg bedankt daarvoor.

S. van der Zee - Symphonica in Rosso

North Sea Jazz

The Weekend

North Sea Jazz

Night of the Proms

Ik moet u zeggen dat we nog nooit zoiets meegemaakt hebben. Van begin tot het eind was het in een woord FANTASTISCH! Wat hebben wij genoten van het eten en drinken en de hele atmosfeer.

G. Trompert - Eagles

Night of the Proms

North Sea Jazz

U2

Guns N’ Roses

Adele

Symphonica in Rosso

Eagles

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en voorstellingen.

Nu aanmelden