VIP Ticket

Op zaterdag 30 maart 2019 komt Wolter Kroes voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. Eerder dit jaar kondigde Wolter al een jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré aan, dat binnen een paar minuten uitverkocht. De show in AFAS Live is een vervolg op dat jubileumconcert.   De praktische informatie voor de show is verzonden. Mocht u deze niet hebben ontvangen, neemt u dan contact met ons op via +31 (0)20 822 95 25 15 of mail naar info@tunedhospitality.nl
AFAS Live
Amsterdam
VIP Ticket zaterdag 30 maart 2019
  • Staanplaats in het VIP vak voor aan het podium om Wolter Kroes live te zien
  • Aparte entree tot de AFAS Live, naar binnen zonder lange wachtrijen
  • Bewaakte garderobe
  • Diverse geserveerde hapjes gedurende de avond
  • Uitkoop dranken gedurende de avond*
  • Toegang tot de afterparty met live entertainment
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

* Bier, wijn, fris, Gin, Rum en Wodka.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Wolter Kroes is al decennia lang een van de meest optredende artiesten in Nederland, en heeft hiermee in heel het land een ongekende populariteit opgebouwd. Met bekende hits als “Ik heb de hele nacht liggen dromen” en “Viva Hollandia” staat Wolter altijd garant voor een groot feest. Maar met populaire ballads als “Ik ben je prooi” en “Laat me Los” weet Wolter de mensen ook te ontroeren.

Gezien de grote vraag naar kaarten voor zijn concert in Carré en het enthousiasme van zijn fans kan Wolter niet anders dan zijn jubileumjaar voortzetten met een groots concert in AFAS Live.
Zoals Wolter het zelf verwoordt: Carré was zo snel uitverkocht dat helaas niet iedereen een kaartje heeft kunnen bemachtigen. Ik moest dus aan een grotere locatie denken en ik kwam al vrij snel uit bij AFAS Live.

 Ik ken dit nog als HMH en hier heb ik al vaak mogen staan. Het voelt toch een beetje als thuis, dus ik kan niet wachten om hier weer een groot feest te maken met oud en nieuw repertoire.

Wolter zit dit jaar 30 jaar in het vak en geniet van het terugdenken aan zijn rijke carrière, maar is nog allerminst van plan rustig aan te doen. “Ik ga nog even door hoor. Er komt een mooi nieuw album aan, een uitverkocht Carré en straks een AFAS Live. En dit alles doe ik samen met mijn publiek, aan wie ik mijn carrière te danken heb. We gaan nog even door!”

Op 12 oktober komt Wolter zijn nieuwe album “We gaan nog even door” uit.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden