Evanescence - Soundcheck Pakket

Within Temptation en Evanescence bundelen voor het eerst in hun carrière de krachten voor een bijzondere tournee genaamd: Worlds Collide Tour. De tournee brengt beide bands langs de belangrijkste zalen in Europa. Op 8 & 9 september stopt de Worlds Collide Tour in Ziggo Dome Amsterdam. LET OP, NIEUWE DATUM: 17 & 18 SEPTEMBER 2021 De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september 2020. Dit betreft ook de twee concerten van Within Temptation & Evanescence. De concerten die op 21 & 22 april 2020 zouden plaatsvinden en  verplaatst waren naar 8 & 9 september 2020, zijn nu verplaatst naar 17 en 18 september 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Kaartkopers ontvangen binnenkort een mail met gedetailleerde informatie over de verplaatsing. Ook over de actie ‘Bewaar je ticket, geniet later’, het branche-brede initiatief waar wij deel van uitmaken.
Ziggo Dome
Amsterdam
Evanescence - Soundcheck Pakket zaterdag 18 september 2021
  • Een premium gereserveerde zitplaats in vak 110 of 204*
  • Toegang tot het soundcheck event voorafgaand aan de show
  • Als eerste toegang tot de zaal
  • Gesigneerde songtekst pagina (lied persoonlijk gekozen door Amy)
  • Unieke Evanescence set onderzetters
  • Speciaal ontworpen tote bag
  • Crowd free merchandise shoppen
  • VIP soundcheck laminate

* Waarde inbegrepen ticket: € 69,- of € 59,- incl. BTW

terug naar het overzicht boek nu € 257.00

meer informatie

Onder begeleiding van twee van de invloedrijkste en bekendste frontvrouwen in de rock- en metalwereld, de Nederlandse Sharon den Adel van Within Temptation en de Amerikaanse Amy Lee van Evanescence, spelen de bands twaalf shows in Europa. Waaronder één in de Ziggo Dome in Amsterdam op 21 april 2020.

Within Temptation
De legendarische leiders van de symfonische metal kunnen inmiddels alweer terugkijken op een carrière van ruim twee decennia. Op 1 februari 2019 kwam het studioalbum Resist uit, dat een nieuwe wind door de metal- en rockwereld liet waaien. Het is één van de meest succesvolle, al dan niet de meest succesvolle, heavy rockbands die Nederland ooit gekend heeft.

Den Adel: “Within Temptation en Evanescence hebben veel gemeen en bovenal delen we dezelfde passie voor wat we het liefst doen: zingen.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met hen door Europa te reizen en er een onvergetelijke ervaring van te maken!”

Evanescence
De in de jaren negentig gevormde en tweevoudig Grammy Award-winnende band Evanescence heeft een duidelijke stempel gedrukt op de internationale muziekwereld. De band speelden een belangrijke rol in het positioneren van vrouwen in de rockmuziek met het debuutalbum Fallen. Het legendarische album dat ruim 43 weken in de Billboard Top 10 stond en waarvan meer dan 17 miljoen exemplaren wereldwijd werden verkocht.

Lee: “We are very excited to join forces with Within Temptation for what I know will be an epic tour in April. We’ve had people ask us about doing something together for a long time, and we’re going to make it worth the wait! Looking forward to hearing Sharon’s gorgeous voice every night!” 

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden