Within Temptation en Evanescence arrangementen

Within Temptation en Evanescence arrangementen

Within Temptation en Evanescence bundelen voor het eerst in hun carrière de krachten voor een bijzondere tournee genaamd: Worlds Collide Tour. De tournee vind plaats in april 2020 en brengt beide bands langs de belangrijkste zalen in Europa. Op dinsdag 21 en woensdag 22 april stopt de Worlds Collide Tour in Ziggo Dome Amsterdam.

Vanwege de gezondheidsmaatregelen en reisbeperkingen die in bepaalde delen van Europa gelden als gevolg van het Coronavirus (COVID-19), hebben Within Temptation & Evanescence besloten de huidige Europese data voor hun Worlds Collide Tour, waaronder dus ook de concerten in Ziggo Dome op 21 en 22 april 2020, te verplaatsen. 

Er wordt gezocht naar een vervangende datum. Je tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, en je wordt hier per e-mail over geïnformeerd zodra deze bekend zijn gemaakt. Pas vanaf dat moment is het mogelijk om tickets te retourneren, indien je onverhoopt verhinderd bent op de nieuwe datum. Onze excuses voor het ongemak.

Ziggo Dome
Amsterdam
Evanescence - Soundcheck Pakket bekijk details niet meer beschikbaar

inclusief BTW en servicekosten

Evanescence - Meet & Greet Pakket bekijk details uitverkocht

Evanescence - Soundcheck Pakket bekijk details niet meer beschikbaar

inclusief BTW en servicekosten

Evanescence - Meet & Greet Pakket bekijk details uitverkocht

inclusief BTW en servicekosten

meer over Within Temptation en Evanescence

Onder begeleiding van twee van de invloedrijkste en bekendste frontvrouwen in de rock- en metalwereld, de Nederlandse Sharon den Adel van Within Temptation en de Amerikaanse Amy Lee van Evanescence, spelen de bands twaalf shows in Europa. Waaronder één in de Ziggo Dome in Amsterdam op 21 april 2020.

Within Temptation
De legendarische leiders van de symfonische metal kunnen inmiddels alweer terugkijken op een carrière van ruim twee decennia. Op 1 februari 2019 kwam het studioalbum Resist uit, dat een nieuwe wind door de metal- en rockwereld liet waaien. Het is één van de meest succesvolle, al dan niet de meest succesvolle, heavy rockbands die Nederland ooit gekend heeft.

Den Adel: “Within Temptation en Evanescence hebben veel gemeen en bovenal delen we dezelfde passie voor wat we het liefst doen: zingen.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met hen door Europa te reizen en er een onvergetelijke ervaring van te maken!”

Evanescence
De in de jaren negentig gevormde en tweevoudig Grammy Award-winnende band Evanescence heeft een duidelijke stempel gedrukt op de internationale muziekwereld. De band speelden een belangrijke rol in het positioneren van vrouwen in de rockmuziek met het debuutalbum Fallen. Het legendarische album dat ruim 43 weken in de Billboard Top 10 stond en waarvan meer dan 17 miljoen exemplaren wereldwijd werden verkocht.

Lee: “We are very excited to join forces with Within Temptation for what I know will be an epic tour in April. We’ve had people ask us about doing something together for a long time, and we’re going to make it worth the wait! Looking forward to hearing Sharon’s gorgeous voice every night!” 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden