Meet & Greet Pit Experience

Op vrijdag 9 december 2022 komt het Deense Volbeat naar Arnhem. Als onderdeel van hun Servant of the Road World Tour spelen ze een show in GelreDome. Special guests voor dit concert zijn Skindred en Bad Wolves. De kaartverkoop voor het concert van Volbeat in GelreDome start aanstaande vrijdag 1 juli om 10.00 uur via Ticketmaster.
GelreDome
Arnhem
Meet & Greet Pit Experience vrijdag 09 december 2022
  • Een staanplaats in de ultra exclusieve Parasite Pit – een speciale pit voor de mainstage
  • Een uitnodiging tot de “Temple of Ekur” pre-show evenement, inclusief een welkomsttoast van de band, bijpassend decor, trivia-wedstrijden voor gesigneerde merchandise, crudités en een betaalbar (eerste drankje van ons!).
  • Een groeps-Q&A met de band – stel je meest prangende vragen aan Volbeat!
  • Een individuele foto met de band, genomen door de officiële Volbeat fotograaf – Brittany Bouwman**
  • VIP laminate en bijpassende lanyard als aandenken aan de show
  • Een exclusieve Volbeat cocktailkit die nergens anders verkrijgbaar is
  • Toegang tot de tour merchandise stand vóór regulier publiek
  • VIP hosts en eventmedewerkers op locatie om een soepele concert ervaring te garanderen
  • Voordelen op locatie zoals voorrang bij het inchecken, een eigen VIP-entree tot de locatie en een contactnummer van een eventmedewerker of host op locatie
terug naar het overzicht boek nu € 495.00

meer informatie

De Deense rockband is in 2001 opgericht in Kopenhagen, Denemarken. Tijdens hun inmiddels twee decennia durende carrière hebben ze het podium gedeeld met genre-legendes als Black Sabbath, Metallica, Motörhead, Slipknot, Megadeth en Anthrax. In hun thuisland staat Volbeat ook wel bekend als énige Deense artiest ooit die het Telia Parken stadion in Kopenhagen heeft uitverkocht.

Het zevende Volbeat album, Rewind, Replay, Rebound, kwam uit in 2019 en gaf de rockband hun hoogste notatie in de Britse hitlijsten. Daarnaast ontvingen ze in 2014 een Best Metal Performance Grammy nominatie voor “Room 24 (feat. King Diamond)” en won de band meerdere Deense muziekprijzen. Meest recent is het album Servant Of The Mind, geschreven en opgenomen tijdens de COVID-19 pandemie. Op het album is de meeslepende sound die Volbeat typeert, terug te horen in combinatie met vurige ritmes en Poulsen zijn verhalende schrijfstijl.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden