Business Seats

Op dinsdag 19 november komt de Deense hardrockband Volbeat voor een concert  naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De Amsterdamse stop is onderdeel van de Rewind, Replay, Rebound World Tour. De naam verwijst naar het gelijknamige album dat de band op 2 augustus van dit jaar uitbrengt.
Ziggo Dome
Amsterdam
Business Seats dinsdag 19 november 2019
  • Zitplaats op de VIP-boulevard  om Volbeat live te zien*
  • Aparte entree tot de Ziggo Dome, naar binnen zonder rijen
  • Bewaakte garderobe
  • Ontvangst door een host met een welkomstdrankje
  • Member Wallet t.w.v. € 20,- per persoon voor dranken tijdens het concert
  • Toegang tot de afterparty in de lounge op de VIP-boulevard
  • Gereserveerde parkeerkaart (1 per 2 personen)

*Deze stoelen bevinden zich op de bovenste rijen van de eerste ring.

Bij groepen groter dan 8 personen kunt u contact met ons opnemen via info@tunedhospitality.nl of u kunt ons bellen op 020 – 822 9515.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

VOLBEAT ontstaat in 2001 in Kopenhagen. Sindsdien hebben ze zich onvermoeibaar een weg naar de top van de hardrockscene gevochten door vele intensieve tours. Daarnaast levert de band een solide reeks van 6 studioalbums af. Hun laatste studioalbum Seal The Deal & Let’s Boogie debuteerde op # 1 in zeven landen. In Canada en Noorwegen kwam het album in de hitlijsten op # 2, in de VS op # 4 en in het Verenigd Koninkrijk op # 16. Meest recent heeft de band Let’s Boogie! Live At Telia Parken uitgebracht; een concertfilm en -album waarin hun legendarische show uit 2017 in Kopenhagen voor 48.250 fans is vastgelegd, de grootste show die een Deense band ooit in Denemarken heeft gespeeld.

 

Volbeat, de multi-platina, Deense rockband, bevestigt hun terugkeer met hun zevende studioalbum Rewind, Replay, Rebound, dat op 2 augustus via Vertigo Records wordt uitgebracht. Voor het album heeft Volbeat- Michael Poulsen (gitaar/zang), Rob Caggiano (gitaar), Kaspar Boye Larsen (bas) en Jon Larsen (drums) -gebouwd op het onderscheidende psychobilly, punk-getinte rock ‘n’ roll-geluid waar ze bekend om zijn, maar zijn nieuwe creatieve ideeën niet uit de weg gegaan. Voor dit album heeft Volbeat uit hun eigen persoonlijke geschiedenis en dat van hun genre geput.

Plattegrond VIP-boulevard
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden