Hot Ticket

Dinsdag 8 maart 2022 geeft UB40 featuring Ali Campbell & Astro een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop van de show die deel uitmaakt van de ‘Unprecedented Tour’ start aanstaande vrijdag 10.00 uur via Ticketmaster.
Ziggo Dome
Amsterdam
Hot Ticket dinsdag 08 maart 2022
  • Beste categorie zitplaats om UB40 live te zien*
  • Exclusief UB40 merchandise item
  • Souvenir UB40 laminate en lanyard
  • Consumptiemunten voor gebruik tijdens het concert (T.w.v. €15,-)
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Check-in door onze eventmedewerkers

* Waarde inbegrepen ticket: € 69,- incl. BTW.

Prijs: € 211,68 incl. BTW en servicekosten

terug naar het overzicht boek nu € 211.68

meer informatie

Drie jaar na de succesvolle viering van het 40-jarige jubileum keren UB40-oprichters Ali Campbell en Astro met UB40 terug naar de Ziggo Dome. De Engelse reggae- en popgroep werd eind 1978 opgericht door een aantal jonge vrienden uit de multiculturele wijken van Birmingham.

In de jaren die volgen scoort de band grote hits zoals ‘Food For Thought’, ’Red Red Wine’, ‘Kingston Town’ en ‘(I Can’t Help) Falling In Love With You’.

In 2008 verlaat leadzanger Ali Campbell de groep en in 2013 voegt Astro zich bij hem. Als UB40 featuring Ali Campbell & Astro bouwt het duo voort op het erfgoed van de oorspronkelijke band uit Birmingham. Hun direct herkenbare stemmen worden ondersteund door een energieke zevenkoppige band. De ‘Unprecedented Tour’ brengt alle klassieke UB40 hits en enkele nummers van het nieuwe album ‘Unprecedented’ dat in februari 2022 uitkomt.

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden