U2 arrangementen

U2 arrangementen

Zojuist is bekend geworden dat de U2 eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour op zondag 7 oktober in de Ziggo Dome is uitverkocht. Vanwege de enorme belangstelling is er een extra concert toegevoegd op maandag 8 oktober in Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start vrijdag 2 februari 10.00 uur via ticketmaster.nl.

Ziggo Dome
Amsterdam
Premium VIP Party bekijk details boek nu € 485.00

excl. BTW, excl. servicekosten p.p.

Club VIP Party bekijk details uitverkocht

excl. BTW, excl. servicekosten p.p.

Silver Hot Ticket bekijk details uitverkocht

meer over U2

De eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour volgt op de release van het 14e studioablbum Songs of Experience. Net als Songs of Experience een vervolg is op het album Songs of Innocence uit 2014 volgt de eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour hun tour uit 2015 op toen U2 dé arenashow opnieuw uitvond ( Rolling Stone) en hun show werd uitgeroepen tot het nummer 1 concert van 2015 door de New York Times. Zoals bij elke U2 tour wordt met deze nieuwe

arenaproductie de allermodernste techniek op het gebied van technologische productie onthuld. Met het podium in het midden is de eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour een ontwikkeling van de unieke en de inno- vatieve enscenering van de productie uit 2015. De band is te zien vanuit verschillende hoeken met een ultramodern geluidssysteem en een geheel nieuw super high-res LED-scherm die negen keer de resolutie van het scherm van 2015 bevat.

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en voorstellingen.

Nu aanmelden