Ultimate Bloom VIP Package

Op 5 maart komt de Australische zanger en acteur naar Nederland voor een concert in AFAS Live, Amsterdam. De tour staat in het teken van zijn recent verschenen tweede album, waarvoor hij samenwerkte met Ariana Grande.
AFAS Live
Amsterdam
Ultimate Bloom VIP Package dinsdag 05 maart 2019
  • Staanplaats om Troye Sivan live te zien*
  • Toegang tot de exclusieve artist soundcheck voorafgaand aan de show
  • Early Entry: als eerste toegang tot de zaal, vóór reguliere kaartkopers**
  • Crowd-free merchandise shoppen (waar beschikbaar)
  • Souvenir Troye Sivan laminate & lanyard
  • Collectable tour poster gesigneerd door Troye Sivan
  • Troye Sivan tote bag
  • Exclusief Troye Sivan merchandise item
  • Check-in door onze event medewerkers

* Waarde inbegrepen ticket: € 32,- incl. BTW.

** Let op, er is géén eerste vak aanwezig bij dit concert. Je gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers.

 

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten voor Troye Sivan uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en fans evenveel kans hebben om voor de door de band en organisator vastgestelde prijs de show te kunnen bezoeken. Zo werkt het: Er kunnen max 4 tickets per klant worden besteld. De naam van de hoofdboeker komt op alle tickets te staan. Wanneer meer dan één ticket wordt gekocht, moet het gehele gezelschap samen met de hoofdboeker langs de kaartcontrole. Wanneer de hoofdboeker niet aanwezig is bij de kaartcontrole, zal geen toegang worden verleend. De hoofdboeker dient een legitimatiebewijs, overeenkomstig met de naam op de tickets, mee te nemen en deze te kunnen tonen bij de kaartcontrole. Kopieën van identiteitsbewijzen zijn niet toegestaan. Let op: de naam op de tickets kan niet meer veranderd worden.

De praktische informatie is inmiddels verzonden per email. Mocht u niets hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Met ‘My My My!’, de eerste uitgebrachte single van het album ‘Bloom’ en zijn tweede nummer 1-single in de Amerikaanse Billboard Dance Club Songs ranglijst, is Troye Sivan klaar voor zijn grootste tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa tot nu toe. De concertreeks van de jonge zanger met een MTV Europe Music Award en Teen Choice Award op zijn naam start op 23 februari in Glasgow, Verenigd Koninkrijk en eindigt op 21 maart in Oslo, Noorwegen.

Eerder dit jaar was hij te gast bij de Amerikaanse tv-programma’s Saturday Night Live en The Ellen DeGeneres Show en verscheen hij als verrassingsact tijdens de ‘Reputation Stadium Tour’ van Taylor Swift.

 

Afgelopen zomer noemde het Amerikaanse tijdschrift Time hem zelfs “de Perfecte Popster voor 2018” en nu volgt hierop zijn tour, waar hij nummers zal laten horen van zijn nieuwe album.

Ook als acteur timmert de popster, die op covers van tijdschriften als Wonderland, Attitude en Rolling Stone verscheen en meer dan zestien miljoen Spotify-luisteraars heeft, aan de weg. Binnenkort is hij namelijk samen met Nicole Kidman en Russell Crowe te zien in de film ‘Boy Erased’, die op 8 februari verschijnt in de Nederlandse bioscopen.

Zaal AFAS Live
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden