Troye Sivan arrangementen

Troye Sivan arrangementen

Op 5 maart komt de Australische zanger en acteur naar Nederland voor een concert in AFAS Live, Amsterdam. De tour staat in het teken van zijn recent verschenen tweede album, waarvoor hij samenwerkte met Ariana Grande.

AFAS Live
Amsterdam
Ultimate Bloom VIP Package bekijk details niet meer beschikbaar

Ultimate Bloom VIP Upgrade bekijk details niet meer beschikbaar

meer over Troye Sivan

Met ‘My My My!’, de eerste uitgebrachte single van het album ‘Bloom’ en zijn tweede nummer 1-single in de Amerikaanse Billboard Dance Club Songs ranglijst, is Troye Sivan klaar voor zijn grootste tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa tot nu toe. De concertreeks van de jonge zanger met een MTV Europe Music Award en Teen Choice Award op zijn naam start op 23 februari in Glasgow, Verenigd Koninkrijk en eindigt op 21 maart in Oslo, Noorwegen.

Eerder dit jaar was hij te gast bij de Amerikaanse tv-programma’s Saturday Night Live en The Ellen DeGeneres Show en verscheen hij als verrassingsact tijdens de ‘Reputation Stadium Tour’ van Taylor Swift.

 

Afgelopen zomer noemde het Amerikaanse tijdschrift Time hem zelfs “de Perfecte Popster voor 2018” en nu volgt hierop zijn tour, waar hij nummers zal laten horen van zijn nieuwe album.

Ook als acteur timmert de popster, die op covers van tijdschriften als Wonderland, Attitude en Rolling Stone verscheen en meer dan zestien miljoen Spotify-luisteraars heeft, aan de weg. Binnenkort is hij namelijk samen met Nicole Kidman en Russell Crowe te zien in de film ‘Boy Erased’, die op 8 februari verschijnt in de Nederlandse bioscopen.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden