Gold Hot Ticket

Grammy Award-winnaar en multi-platina verkopende artiest The Weeknd geeft op dinsdag 4 oktober 2022 geeft een extra concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het extra concert is onderdeel van de After Hours Tour die oorspronkelijk in 2020 gepland stond. Alle concerten, waaronder de vorig jaar aangekondigde show in Ziggo Dome, vinden nu plaats in 2022.
Ziggo Dome
Amsterdam
Gold Hot Ticket maandag 03 oktober 2022
  • Premium zitplaats om The Weeknd live te zien*
  • Merchandise item, exclusief ontworpen voor pakket kopers
  • Souvenir The Weeknd laminate en lanyard
  • Consumptiemunten voor gebruik tijdens het concert (t.w.v. €15,-)
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeergarages (1 per 2 personen)
  • On-site event staff & merchandise ophaalpunt

* Waarde inbegrepen ticket: €89,- incl. BTW

terug naar het overzicht boek nu € 263.00

meer informatie

The Weeknd kondigt met ‘The After Hours Tour 2022’ zijn uitgebreide wereldtournee aan. De 104-daagse tour gaat op 14 januari in Vancouver van start en reist o.a. langs steden in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Naast de 39 nieuwe shows die aan de tour zijn toegevoegd, verschijnt vrijdag 5 februari het nieuwe album The Highlights. Op dit album staan de meest opmerkelijke nummers van zijn vier eerder uitgebrachte albums.

 

Hoewel het geen “Greatest Hits” album is, biedt het een nieuwe luisteraar een rijke inval in enkele van de beste en favoriete werken van de iconische artiest.

Gekochte tickets voor de eerder aangekondigde show blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen hierover een mail met verdere informatie. De kaartverkoop voor de extra show start maandag 8 februari om 10.00 uur via Ticketmaster.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden