The Weeknd arrangementen

The Weeknd arrangementen

Grammy Award-winnaar en multi-platina verkopende artiest The Weekend heeft zojuist zijn wereldtournee aangekondigd. Op dinsdag 27 oktober geeft Canadese zanger een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De nieuwe tour staat in het teken van zijn nieuwe album ‘After Hours’ dat vrijdag 20 maart uitkomt.

Ziggo Dome
Amsterdam
Early Entry bekijk details uitverkocht

inclusief BTW en servicekosten

Gold Hot Ticket bekijk details boek nu € 263.00

inclusief BTW en servicekosten

Silver Hot Ticket bekijk details boek nu € 211.00

inclusief BTW en servicekosten

meer over The Weeknd

After Hours is de opvolger van The Weeknds succesvolle awardwinnende album Starboy uit 2016. De derde single en titeltrack After Hours duurt meer dan 6 minuten en gaat over een mislukte liefdesrelatie. Het is de opvolger van de eerder uitgebrachte singles ‘Heartless’ en de wereldwijde nummer 1 hit ‘Blinding Lights’.

Abél Tesfaye, beter bekend als The Weeknd, begon zijn carrière anoniem en brak door met de mixtape ‘House of Balloons’ uit 2011, gevolgd door het studioalbum ‘Kiss Land’ in 2013. Daarna kwam het bejubelde ‘Beauty Behind the Madness’, dat hem in 2015 twee Grammy Awards opleverde. Het album werd triple platina; er werden meer dan drie miljoen exemplaren van verkocht.

Voor ‘Earned It (soundtrack Fifty Shades of Grey)’ kreeg The Weeknd zijn allereerste Academy Award-nominatie voor Best Original Song.

Daarnaast werden verschillende singles van ‘Beauty Behind the Madness’ beloond met de (multi-)platina status, waaronder ‘The Hills’ (zeven keer platinum), ‘Can’t Feel My Face’ (vijf keer platinum), ‘Often’ (twee keer platinum), ‘In The Night’ en ‘Acquainted’ (beide platinum).

De afgelopen vier jaar heeft de Canadees wat losse nummers uitbracht en meegewerkt aan nummers van andere artiesten. Na vier jaar is hij eindelijk weer terug met een nieuwe album en een wereldtournee. Zijn laatste concert in Nederland was in 2017, in een uitverkochte Ziggo Dome.

Het voorprogramma wordt verzorgd de Canadese singer-songwriter en producer Black Atlass, ook wel bekend als Alex Fleming.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden