The War on Drugs arrangementen

The War on Drugs arrangementen

Op zaterdag 8 december komt De Amerikaanse indierockband The War On Drugs voor een optreden naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Ziggo Dome
Amsterdam
Business Seats inclusief diner bekijk details boek nu € 255.50

excl. BTW, excl. servicekosten p.p.

Business Seats bekijk details boek nu € 203.00

excl. BTW, excl. servicekosten p.p.

meer over The War on Drugs

The War On Drugs brak in 2014 definitief door met ‘Lost in the Dream’. Alleen al in Nederland ging deze derde plaat van de band rond Adam Granduciel meer dan 25 duizend keer over de toonbank. Radiohits als ‘Red Eyes’, ‘Under The Pressure’ en ‘An Ocean In Between The Waves’ staan symbool voor de subtiele indierock met invloeden van americana, new wave en ambient waarmee de band sinds 2005 furore maakt.The War On Drugs is een graag geziene band op de Nederlandse podia.

In de eerste jaren maakten de Amerikanen indruk in de kleine zaal van Paradiso en op festivals als Incubate en Take Root, om gestaag het succes uit te breiden naar Le Guess Who, de grote zaal van Paradiso en imponerende shows op festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. In 2017 verscheen het wereldwijd goed ontvangen album ‘A Deeper Understanding’, en in november van dat jaar speelden de indierockers uit Philadelphia twee maal een uitverkochte AFAS Live.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden