VIP Standing

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot en met 31 maart. Dit betreft ook de concert van The Script. Het concert dat 20 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam zou plaatsvinden, vindt nu plaats op dinsdag 16 juni. Het concert van 21 maart is verplaatst naar woensdag 17 juni. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Kaartkopers worden door Ticketmaster per e-mail ingelicht met details over het eventueel retourneren van concertkaarten bij verhindering. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je nog steeds te zien bij de concerten van The Script!
Ziggo Dome
Amsterdam
VIP Standing dinsdag 16 juni 2020
  • Een staanplaats om The Script live te zien*
  • Een show specifieke A4 tour art print, vooraf gesigneerd door The Script
  • Een exclusief VIP 2020 cadeau gekozen door The Script
  • Een VIP laminate en lanyard als aandenken aan de show

* Waarde inbegrepen ticket: €47,50 incl. BTW.

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

In september dit jaar bracht The Script hun nieuwe single “The Last Time” uit, wat een voorbode is voor het nieuwe album. Op 8 november opent het Ierse alt-pop trio een nieuw hoofdstuk met de release van hun zesde studioalbum “Sunsets & Full Moons”. Het album voelt in veel opzichten aan als een vervolg op het debuutalbum van de band uit 2008.

Beide albums kwamen voort uit emotionele turbulente tijden. De zanger van The Script Danny O’Donoghue verloor zijn vader rond de release van het debuutalbum. Tien jaar later, terwijl ze aan het werk waren voor het aankomende album, verloor hij zijn moeder. De nummers van de band bevatten veel persoonlijke ervaringen van de bandleden.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden