VIP Standing Package

The Script geeft op 10 & 11 juni 2022 een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert staat in het teken van hun Greatest Hits Tour en het nieuwe album 'Tales From The Script', dat in oktober uitkomt.
Ziggo Dome
Amsterdam
VIP Standing Package zaterdag 11 juni 2022
  • Een staanplaats ticket om The Script live te zien*
  • Een show specifieke A4 tour art print, vooraf gesigneerd door The Script
  • Een exclusief VIP cadeau gekozen door The Script
  • Een VIP laminate en lanyard als aandenken aan de show

* Waarde inbegrepen ticket: €47,50 incl. BTW.
** Dit pakket bevat géén Early Entry

terug naar het overzicht boek nu € 128.80

meer informatie

In september dit jaar bracht The Script hun nieuwe single “The Last Time” uit, wat een The Script viert met de release van hun Greatest hits-album ‘Tales From The Script’ hun allesomvattende carrière die bestaat uit vijf nummer 1 albums in het Verenigd Koninkrijk, zes miljard streams en meer dan twee miljoen verkochte tickets voor hun concerten.

De Europese tour gaat in februari van start met een reeks intieme clubshows en vanaf mei tourt de band langs de grotere arena concertzalen door het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het zijn hun eerste live shows in meer dan twee jaar. De tour bevat o.a. een concert in de O2 in Londen en wordt afgesloten met twee optredens in thuisland Ierland in de 3Arena in Dublin. The Script wordt tijdens het laatste deel van de tour vergezeld door special guest Ella Henderson.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden