The Rolling Stones arrangementen

The Rolling Stones arrangementen

The Rolling Stones komen weer naar Nederland: op maandag 13 juni treedt de band op in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam in het kader van hun Europese SIXTY tournee. De kaartverkoop voor dit concert is gestart.

Johan Cruijff Arena
Amsterdam
Beggar's Banquet Package bekijk details uitverkocht

inclusief BTW en servicekosten

Sticky Fingers Package bekijk details boek nu € 499.00

inclusief BTW en servicekosten

Tattoo You Package bekijk details boek nu € 399.00

inclusief BTW en servicekosten

VOODOO Lounge Package bekijk details boek nu € 325.00

inclusief BTW en servicekosten

A Bigger Bang Package bekijk details uitverkocht

inclusief BTW en servicekosten

Sixty Package bekijk details boek nu € 249.00

inclusief BTW en servicekosten

meer over The Rolling Stones

De SIXTY tournee, naar aanleiding van hun zestigjarig jubileum, brengt de band voor veertien shows naar tien Europese landen. De Stones ‘keep on rolling’, zeggen ze zelf, en gaan terug naar waar het allemaal begon: op tournee door Europa, langs volgepakte stadions, met een gloednieuwe productie. Met SIXTY maken Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood ook hun langverwachte terugkeer in hun moederland, het Verenigd Koninkrijk, met een speciaal concert in de thuishaven van Liverpool FC. Daar in Anfield spelen ze hun eerste stadionconcert in de stad ooit, en treden daarmee voor het eerst in vijftig jaar weer eens op in Liverpool. Daarna geven ze maar liefst twee optredens in het Londense Hyde Park; zie de volledige Europese speellijst hieronder.

Zoals je mag verwachten voor hun zestigste verjaardagsfeest trakteren de Stones fans op een unieke setlist, vol met klassiekers zoals ‘‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’, ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Start Me Up’ en nog veel meer. Maar het zou geen Rolling Stones concert zijn zonder ook wat verrassingen per optreden; zo komt ook een selectie onverwachte keuzes uit hun enorme arsenaal aan nummers voorbij. SIXTY krijgt bovendien een geheel nieuwe productie, inclusief een enorm podium, bijzondere lichtshow en dito video ontwerp, allemaal speciaal vervaardigd voor deze langverwachte Europese tournee. Bovendien maakte de Britse ontwerper Mark Norton een speciale, nieuwe versie van de Rolling Stones tong, het handelsmerk van de band.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden