Business Seats Gold

Op zondag 9 december komt The Prodigy met een show naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van hun Europese tour en staat in het teken van het nieuw te verschijnen album No Tourist.
Ziggo Dome
Amsterdam
Business Seats Gold zondag 09 december 2018
  • Zitplaats op de VIP-boulevard om The Prodigy live te zien*
  • Aparte entree tot de Ziggo Dome, naar binnen zonder rijen
  • Bewaakte garderobe
  • Ontvangst door een host met een welkomstdrankje
  • Member Wallet t.w.v. € 20,- per persoon voor dranken tijdens het concert
  • Toegang tot de afterparty in de lounge op de VIP-boulevard
  • Gereserveerde parkeerkaart (1 per 2 personen)

*Deze stoelen bevinden zich op de bovenste rijen van de eerste ring

De praktische informatie en tickets zijn inmiddels verzonden. Mocht u geen post van ons hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via info@tunedhospitality.nl 

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

COnlangs verscheen de eerste explosieve single Need Some1 van het aankomende album No Tourist. De single is een voorbode voor het langverwachte zevende album van de groep dat op 2 november verschijnt. The Prodigy weet zoals altijd hun herkenbare geluid te behouden en tegelijk nieuwe elementen toe te voegen zoals bijvoorbeeld het classic house diva vocal sample van Loleatta Holloway op Need Some1.

Dancepioniers Liam Howlett, Keith Flint en Maxim slaan met hun mix van techno, acid, breakbeat en punk al ruim twintig jaar een stevige brug tussen rock en dance. In die twee decennia heeft de Britse groep vele classics op hun naam gezet zoals Out of Space, Voodoo People, Smack My Bitch Up, No Good (Start The Dance) en Firestarter. De band is sinds de jaren negentig een graag geziene gast in clubs en op festivals wereldwijd. Live is het drietal een meedogenloos audiovisueel spektakel, zoals onder andere te zien was in een bomvolle Ziggo Dome in 2015.

Plattegrond VIP-boulevard
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden