The Four Tops & The Temptations arrangementen

The Four Tops & The Temptations arrangementen

Twee legendarische bands, die in de jaren 60 werden vertegenwoordigd door het wereldberoemde platenlabel Motown, gaan opnieuw samen op tournee door Europa met een show vol soul en klassieke hits. Op woensdag 14 november geven The Four Tops en The Temptations samen een concert in de AFAS Live in Amsterdam.

AFAS Live
Amsterdam
Loge arrangement incl. diner bekijk details uitverkocht

Loge arrangement bekijk details uitverkocht

meer over The Four Tops & The Temptations

The Four Tops hun doorbraak kwam in 1964 met de single Baby I Need Your Loving tevens hun eerste hit op het Motown Label. Daarna volgden vele grote hits als: It’s The Same Old Song, Standing in the Shadows of Love, Loco in Acapulco en (Reach Out) I’ll Be There. The Four Tops is een van de weinige bands die in drie verschillende decennia meerdere malen in de hitlijsten terug te vinden is. Met 24 top 40 hits werd de band in 1990 ingewijd in The Rock & Roll Hall of Fame.

Al meer dan vijftig jaar touren The Tempations met een legio aan hits op hun naam de wereld rond. Papa Was A Rollin Stone, Treat her Like A Lady, Since I Lost My Baby en Just My Imagination (Running Away With Me) is slechts een kleine greep uit de maar liefst 37 top 10 hits die de groep voortbracht. Ze overleefden alle verschillende muziektrends van disco tot aan techno en staan nog steeds bekend als een van de meest succesvolle soulbands aller tijden ondanks de wisselende samenstelling.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden