Ticket de Luxe

Let op: nieuwe data! 16 en 17 september 2022 Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022 treden The Analogues op in Ziggo Dome in Amsterdam. Onder de titel Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years is dit voorlopig het laatste optreden van de band die de afgelopen jaren grote successen behaalde met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen maar zelf nooit live uitvoerden. Dit maakte de band vanavond bekend in een speciale uitzending van De Wereld Draait Door in het teken van de vijftigste verjaardag van Abbey Road. De show op 18 september 2022 is geannuleerd. De kaartkopers zijn hier inmiddels van op de hoogte gesteld.
Ziggo Dome
Amsterdam
Ticket de Luxe zaterdag 17 september 2022
  • Beste categorie zitplaats vak B om The Analogues live te zien*
  • Aparte ingang tot de Ziggo Dome, naar binnen zonder rijen
  • Consumptiemunten voor dranken tijdens de show (t.w.v. €15,-)
  • Merchandise item als aandenken aan de show
  • Souvenir Laminate en lanyard van The Analogues
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen
  • On-site hostess check-in

* Waarde inbegrepen ticket: €69,- incl. BTW. 

 

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Abbey Road waarmee de band komend voorjaar nog in de theaters te zien is, was het laatste album waarvoor The Beatles gezamenlijk de studio in gingen en daarmee komt ook een einde aan de missie van The Analogues. “Het zit er helaas op. We hadden liever gezien dat ze nog een paar andere platen hadden gemaakt.”, aldus de band. “We hebben inmiddels besloten om een serieuze pauze te gaan nemen. Maar we sluiten dit project eerst af op 11 september in de Ziggo Dome. En dan niet met een integrale vertolking van één album maar een keuze van de hoogtepunten van al die albums, een greatest hits show.”

Eerder toerde de band al langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van Magical Mystery TourSgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band en The White Album.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden