The Analogues - VERPLAATS arrangementen

The Analogues - VERPLAATS arrangementen

Op 22 november 1968 brachten The Beatles ‘The White Album’ uit. Om groots bij de vijftigste verjaardag van het album stil te staan verruilen The Analogues in november de theaterzalen voor drie concerten in poppodia 013, AFAS Live en Rotterdam Ahoy. Op 21 november staat de band met The White Album Anniversary Edition in AFAS Live in Amsterdam.

Let op! Deze show is verplaatst naar Carré op 22 november 2018.

AFAS Live
Amsterdam
Loge arrangement incl. diner bekijk details niet meer beschikbaar

excl. BTW, excl. servicekosten p.p.

Loge arrangement bekijk details niet meer beschikbaar

excl. BTW, excl. servicekosten p.p.

meer over The Analogues - VERPLAATS

Het afgelopen theaterseizoen trokken The Analogues met ‘The White Album’ overal volle zalen. Om aan de grote vraag naar kaarten te voldoen is de tour uitgebreid met nog eens 12 extra theatershows in oktober en november. De reprise wordt op 20, 21 en 22 november afgesloten met de Anniversary Edition. Een bijzondere editie van de show rond en op de exacte verjaardag van het album, zoals vorig jaar in Ziggo Dome ook succesvol de 50e verjaardag van ‘Sgt. Pepper’ werd gevierd.

Bart van Poppel, bassist van The Analogues: “Geloof het of niet: het is toevallig zo gelopen, dat we steeds exact 50 jaar na dato onze live uitvoering van die albums uitbrengen. Het biedt ons ook de mogelijkheid om af en toe extra groots uit te pakken: een verjaardagsfeestje ter ere van The Beatles. De intimiteit van een mooi theater heeft zijn charme, maar de grootsheid van een zaal als de Ziggo Dome of Ahoy is ook te gek.

 

Dan merk je ook hoe goed die muziek is – hij komt in beide situaties tot zijn recht.”

Na ‘Magical Mystery Tour’ en ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ is ‘The White Album’ het derde Beatlesalbum dat door The Analogues van begin tot eind integraal live wordt uitgevoerd. ‘The White Album’ heeft een ander karakter dan de voorgangers. Omdat het een dubbelalbum betreft, zijn er niet alleen meer nummers, maar de stijlen op het album lopen enorm uiteen. Het is dan ook het meest afwisselende van alle Beatlesalbums.

Uitgangspunt bij The Analogues is en blijft de muzikale authenticiteit. Daarbij is het uiteraard onvermijdelijk om, naast de vijfkoppige band, ook strijkers, blazers en gastmuzikanten in te zetten, en een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage instrumenten. Alles voor de perfecte sound.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden