Loge arrangement

Onder de noemer 'Greatest Hits Live 2019' geeft het Britse Take That op 17 juni een concert in de Amsterdamse AFAS Live.
AFAS Live
Amsterdam
Loge arrangement maandag 17 juni 2019
  • Zitplaats op de VIP-loge om Take That live te zien
  • Toegang tot de VIP-loge van AFAS Live
  • Aparte entree tot de AFAS Live, naar binnen zonder rijen
  • Bewaakte garderobe
  • Onbeperkt gebruik van de bar op de VIP-loge tijdens het concert
  • Hapjes geserveerd op de VIP-loge tijdens het concert
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

Bij groepen groter dan 8 personen kunt u contact met ons opnemen via info@tunedhospitality.nl of 020 – 8229515.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

In 2019 bestaat Take That maar liefst dertig jaar. Reden genoeg dus om al die grote hits weer eens te ‘presenteren’ aan hun trouwe fans. En niet alleen live; vandaag maakt de band tevens bekend dat er op 23 november aanstaande een Best Of album zal verschijnen, met hierop behalve alle hit-singles ook drie nieuwe tracks. Take That, de meest succesvolle boyband uit de jaren negentig, gooit ook als drietal nog altijd hoge ogen. Behalve records op het gebied van ticket-verkoop, behaalden Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald in 2014 in thuisland Engeland ook nog een nummer 1 hit. In totaal staat de teller op meer dan dertig miljoen verkochte platen,

acht nummer 1 albums en niet minder dan dertien songs bereikten de hoogste positie in de hitparades. Wie kent ze niet: ‘Everything Changes’, ‘Relight My Fire’, How Deep Is Your Love’, ‘Babe’ en natuurlijk ‘Back For Good’, om maar een paar mega-hits te noemen. Daarnaast heeft Take That in de loop der jaren diverse Awards in de wacht gesleept, waaronder acht BRIT Awards en zes Ivor Novellos Awards. En dan hebben we het nog niet eens over de live shows; ruim zeven miljoen concertbezoekers zijn in het verleden getuige geweest van de altijd spectaculaire en memorabele optredens van Take That. Bereid je voor op een avond vol meezingers, in een grootse doch intieme setting, op 17 juni 2019 in AFAS Live Amsterdam.

VIP-loge AFAS Live
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden