Loge arrangement

Sting komt terug naar Nederland! Op vrijdag 25 maart in AFAS Live geeft Sting een exclusief concert in het teken van zijn My Songs Tour. De reguliere kaartverkoop voor dit concert is op vrijdag 10 december gestart. Tijdens deze tour wordt Sting vergezeld door een elektrisch rockensemble met Dominic Miller (gitaar), Josh Freese (drums), Rufus Miller (gitaar), Kevon Webster (keyboard), Shane Sager (harmonica), en met Melissa Musique en Gene Noble (achtergrond zangers). Special guest Joe Sumner is bevestigd voor alle nieuwe aangekondigde data.
AFAS Live
Amsterdam
Loge arrangement vrijdag 25 maart 2022
  • Zitplaats op de VIP-Loge van AFAS Live
  • Aparte VIP entree tot de AFAS Live, naar binnen zonder rijen
  • Bewaakte garderobe
  • Onbeperkt gebruik van de bar op de VIP-loge tijdens het concert*
  • Hapjes geserveerd op de VIP-loge tijdens het concert
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

* Bier, wijn en frisdranken

 

terug naar het overzicht boek nu € 270.00

meer informatie

Sting’s My Songs concert is een uitbundige en dynamische show vol met nummers uit zijn glansrijke carrière, die de 17-voudig Grammy Award winnaar met zowel The Police als soloartiest schreef. Het concert “neemt de fans mee op een muzikale reis door de tijd”, met “hits als “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” en “Demolition Man” en is geprezen tot een “meesterlijk optreden van begin tot eind”. Fans kunnen deze avond ook “Englishman in New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” en nog veel meer hits verwachten.

Sting’s nieuwste album “The Bridge”, verscheen wereldwijd op 19 november en weerspiegelt het rijke en diverse schrijftalent van de zanger. Geschreven en opgenomen tijdens de coronapandemie, vindt deze nieuwe collectie hem piekerend over persoonlijk verlies, scheiding, ontwrichting, lockdown en sociale en politieke onrust. Het eclectische album vertegenwoordigt verschillende fases en stijlen uit zijn ongeëvenaarde carrière en haalt inspiratie uit genres zoals rock n’ roll, jazz, klassieke muziek en folk, de typische Sting pop-rock sounds zoals in “Rushing Water” die het album opent, en de niet te missen nieuwe indie pop wave in “If It’s Love”.
Bezoek de nieuw gecreëerde interactieve hub op: http://thebridge.sting.com. voor het beluisteren van het album.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden