Ticket de Luxe

Deze zomer vindt in Groningen een nieuw en jaarlijkse terugkerend evenement plaats: Stadspark Live! Op zaterdag 22 juni vindt de eerste editie plaats. Eén podium, zes populaire acts waaronder Sting, Anouk en The Specials, een spannende randprogrammering en heerlijk festivalfood vormen de ingrediënten.
Drafbaan Groningen
Groningen
Ticket de Luxe zaterdag 22 juni 2019
  • Ticket voor Stadspark Live
  • Aparte entree, binnen zonder rijen
  • Parkeergelegenheid in nabijheid van het stadspark (1 per 2 personen)
  • VIP viewing deck met zicht op hoofdpodium*
  • Hospitality area direct naast het VIP deck
  • Uitkoop dranken enkel in de VIP area en viewing deck (bier, wijn, fris, koffie en thee)
  • Diverse lekkere happen gedurende de dag enkel in de VIP area en viewing deck, bereid door chef kok
  • Merchandise item als aandenken aan het evenement
  • Beveiliging, eventsupport en hostesses

* Het VIP viewing deck is alleen toegankelijk per trap.

terug naar het overzicht boek nu € 265.00

meer informatie

Muziekliefhebbers kunnen hun hart voortaan weer ophalen op de drafbaan, want er is een nieuw evenement geland in het Stadspark in Groningen: Stadspark Live! Op zaterdag 22 juni vindt de eerste editie plaats. Eén podium, zes populaire acts waaronder Sting, Anouk en The Specials,
een spannende randprogrammering en heerlijk festivalfood vormen de ingrediënten.Twintig jaar nadat The Rolling Stones en Tina Turner op een uitverkochte drafbaan stonden, zorgen Mojo en Groningen samen voor meer muziek in het Stadspark. De afgelopen decennia bleef het relatief stil in het groene park van 140 hectare groot, ten zuidwesten van de stad Groningen.

Daar komt vanaf komende zomer verandering in met het nieuwe eendaagse muziekevent: Stadspark Live.

Op het affiche van de eerste editie van Stadspark Live staan de namen van niemand minder dan poplegende Sting en Neerlands’ trots Anouk. Samen met The Specials, Tom Odell, Ronnie Flex & Deuxperience en Daniel Lohues zorgen zij voor een hele dag live muziek van de bovenste plank, vanaf 13:00 tot 23:00 uur. Gedurende de hele dag is er een ruime keuze in heerlijk eten om je vingers bij af te likken. Of het nu de programmering of het menu betreft: alle smaken komen voorbij voordat Stadspark Live haar hekken om middernacht sluit.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden