UITGESTELD - Stadspark Live arrangementen

UITGESTELD - Stadspark Live arrangementen

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september 2020. Dit betreft ook Stadspark Live dat op 20 juni zou plaatsvinden in de drafbaan van Stadspark in Groningen. Dit evenement wordt daarom verplaatst. De nieuwe datum is nog niet bekend.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Kaartkopers ontvangen binnenkort een mail met gedetailleerde informatie over de verplaatsing. Ook over de actie ‘Bewaar je ticket, geniet later’, het branche-brede initiatief waar wij deel van uitmaken.

Stadspark
Groningen
Ticket de Luxe
  • Ticket voor Stadspark Live
  • Aparte VIP toegang, binnen zonder rijen
  • Parkeerticket (1 per 2 personen)
  • Toegang tot het VIP viewing deck met zicht op hoofdpodium*
  • Hospitality area direct achter het VIP deck**
  • Onbeperkt drankjes in de hospitality area (bier, wijnen, fris, koffie en thee)
  • Diverse hapjes geserveerd gedurende de dag
  • Cadeautje als aandenken

* Het VIP viewing deck is alleen toegankelijk per trap. Op het VIP viewing deck zijn enkel staanplaatsen.
** Er is hier meubilair aanwezig om rustig te zitten. Vanaf hier is geen zicht op het hoofdpodium.

bekijk details niet meer beschikbaar

meer over UITGESTELD - Stadspark Live

Op 20 juni 2020 vindt de tweede editie van Stadspark Live plaats op de drafbaan van het Stadspark in Groningen. Met The Script, Kensington, Iggy Pop en Passenger zijn de eerste 4 acts voor deze editie bekendgemaakt.

Met The Script is wederom een band van wereldformaat binnengehaald. Onlangs kwam hun zesde studio-album, Sunsets & Full Moons, uit en kwam meteen in de top tien van de Nederlandse albumcharts. In maart staan de Ieren maar liefst twee maal in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast werk van hun nieuwe album, waaronder single The Last Time, kunnen we van de band een hoop hits verwachten die iedereen kan meezingen; denk aan Hall Of Fame, Rain, If You Could See Me Know en Superheroes.

De zegetocht van Kensington door Nederland lijkt niet te stoppen. Na talloze uitverkochte Ziggo Domes, zelfs een Johan Cruijff ArenA en nagenoeg elke club in Nederland te hebben plat gespeeld mogen we de stadionband met trots ontvangen op het podium van Stadspark Live.

De nieuwe single What Lies Ahead van het in november uitgebrachte album Time is nu al meer dan 3 miljoen keer gestreamd op Spotify. Dat belooft wat op 20 juni.

Er is een reden waarom velen Iggy Pop de ‘godfather of punk’ noemen. Er is bijna geen punkband te vinden die zich niet door Iggy en zijn band The Stooges heeft laten inspireren. Iggy Pop staat wereldwijd bekend als een van de meest energieke podium performers aller tijden. Zijn iconische solo-album Lust for Life dateert uit 1977, maar zijn fans beslaan alle generaties. Een must-see dus voor iedereen die naar Stadspark Live komt.

Begonnen als straatmuzikant, wordt Passenger nog altijd geprezen om zijn steengoede onemanshow in zalen en theaters over de hele wereld. Na een tour met Ed Sheeran kwam zijn doorbraak en met de single Let Her Go kon niemand nog om de troubadour heen. Ook Groningen niet komende zomer.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden