Stadspark Live arrangementen

Stadspark Live arrangementen

SIMPLE MINDS, SKUNK ANANSIE, RAG’N’BONE MAN, CROWDED HOUSE, LP EN KREZIP NAAR GRONINGEN

Popfestival Stadspark Live is alive & kicking en keert na twee jaar afwezigheid zondag 19 juni 2022 terug op de voormalige drafbaan van het Stadspark in Groningen. De gehele line-up werd in één keer bekendgemaakt en zo pronken de namen van Simple Minds, Skunk Anansie, Rag’n’Bone Man, Crowded House, LP en Krezip op het veelzijdige affiche.

Stadspark
Groningen
Ticket de Luxe

Geweldig goed zicht op het hoofdpodium en culinaire verwennerij binnen handbereik. Met een Ticket de Luxe krijg je toegang tot het VIP deck, inclusief:

  • Een ticket voor Stadspark Live
  • Naar binnen zonder rijen via een aparte entree
  • Je eigen parkeerplaats, dicht bij het stadspark (1 per 2 personen)
  • Toegang tot het VIP viewing deck met zicht op hoofdpodium*
  • Een hospitality area direct naast het VIP deck
  • Onbeperkt drankjes in de hospitality area (bier, wijn, fris, koffie en thee)
  • Diverse lekkernijen gedurende de dag, bereid door chef kok Steven Klein Nijenhuis – Onder de Linden (één Michelinster)

* Het VIP viewing deck is alleen toegankelijk per trap.

bekijk details boek nu € 284.00

inclusief BTW en servicekosten

meer over Stadspark Live

De eerste editie van Stadspark Live vond in 2019 plaats met het streven uit te groeien tot een groots jaarlijks terugkerend festival. Dit resulteerde in een onvergetelijk debuut met optredens van o.a. Sting, The Specials en Anouk. Na twee bewogen jaren is het vuurtje nog altijd niet gedoofd en staat er in 2022, dankzij de hoge ambities van organisator MOJO en Groningen, weer een steengoed programma voor een breed publiek. We kijken uit naar een heerlijk zomerse dag in het park met goed eten, een fantastische sfeer voor jong en oud en natuurlijk goede muziek. De presentatie is net als de vorige keer in handen van festival host Bert Visscher.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden