Slipknot arrangementen

Slipknot arrangementen

Op dinsdag 28 januari komt de Amerikaanse metalband Slipknot naar Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van hun Europese tournee die in het teken staat van het onlangs verschenen nieuwe album We Are Not Your Kind. De special guest voor de show in Ziggo Dome is de deathmetalband Behemoth.

Ziggo Dome
Amsterdam

meer over Slipknot

Met nieuwe maskers, een geheel nieuwe touropzet en nieuwe muziek is Slipknot klaar voor hun show in Ziggo Dome. Eerder deze maand verscheen het nieuwste album van de Amerikanen genaamd We Are Not Your Kind. Met dit album veroverde Slipknot de nummer één positie in de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Canada, Japan, Ierland, België en Finland. Daarnaast stormde ze de top 3 binnen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Italië, en Nieuw-Zeeland. Het album is dan ook overal met lovende kritieken ontvangen.

Sinds hun oprichting in 1995 heeft Slipknot keihard gewerkt om een van de grootste metalbands in het genre te worden. Hun agressieve, maar melodieuze songs komen live misschien nog wel het beste tot hun recht. De altijd weergaloze shows, met elk bandlid in de zo herkenbare maskers, barsten van de energie.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden