Ultimate Fan Experience

Let op: nieuwe datum! De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot en met 1 juni. Het concert van Simple Minds op vrijdag 10 april is om deze reden verplaatst naar zaterdag 5 februari 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde. De Schotse band Simple Minds viert haar 40-jarig bestaan in 2020 met een uitgebreide wereldtournee die de band op vrijdag 10 april naar de Amsterdamse Ziggo Dome brengt. 
Ziggo Dome
Amsterdam
Ultimate Fan Experience vrijdag 05 februari 2021
  • Een zitplaats op de eerste 2 rijen van vak 102 of 103 om Simple Minds live te zien*
  • Ontmoet Simple Minds en ga op de foto met de band
  • Uitnodiging voor het pre-showevent, met een soundcheck van twee nummers en een vraag- en antwoordsessie met Simple Minds
  • Een limited edition show specifieke poster, gesigneerd door Simple Minds
  • Een exclusief Simple Minds VIP geschenk
  • Een VIP laminate en lanyard als aandenken aan de show

* Waarde inbegrepen ticket: €75,- incl. BTW

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Simple Minds legde sinds het debuutalbum Life In A Day uit 1979 een opmerkelijke reis af. De band bleef zich constant ontwikkelen en werd dankzij hun opzwepende refreinen en sfeervolle nummers een van de meest bepalende bands van de jaren tachtig. In hun bestaan maakten ze vijf albums die de nummer 1-positie behaalden in Groot-Brittannië, stonden aan beide kanten van de Atlantische Oceaan bovenaan de hitlijsten, verkochten meer dan 60 miljoen albums en speelden over de hele wereld voor uitverkochte stadions.

Naast de tour viert Simple Minds het 40-jarig jubileum ook met de release van 40: The Best Of – 1979-2019, een carrière-omvattende compilatie die op 1 november verschijnt. Het album combineert oude favorieten met legendarische hits en recent materiaal. De collectie bevat ook een nieuw nummer – een cover van For One Night Only van de Schotse singer-songwriter King Creosote.

 

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden