Simple Minds arrangementen

Simple Minds arrangementen

Let op: nieuwe datum!
Het concert van Simple Minds is wederom verplaatst naar dinsdag 19 april 2022.
Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

De Schotse band Simple Minds viert haar 40-jarig bestaan  met een uitgebreide wereldtournee. 

Ziggo Dome
Amsterdam
Ultimate Fan Experience bekijk details uitverkocht

Soundcheck Experience bekijk details uitverkocht

meer over Simple Minds

Simple Minds legde sinds het debuutalbum Life In A Day uit 1979 een opmerkelijke reis af. De band bleef zich constant ontwikkelen en werd dankzij hun opzwepende refreinen en sfeervolle nummers een van de meest bepalende bands van de jaren tachtig. In hun bestaan maakten ze vijf albums die de nummer 1-positie behaalden in Groot-Brittannië, stonden aan beide kanten van de Atlantische Oceaan bovenaan de hitlijsten, verkochten meer dan 60 miljoen albums en speelden over de hele wereld voor uitverkochte stadions.

Naast de tour viert Simple Minds het 40-jarig jubileum ook met de release van 40: The Best Of – 1979-2019, een carrière-omvattende compilatie die op 1 november verschijnt. Het album combineert oude favorieten met legendarische hits en recent materiaal. De collectie bevat ook een nieuw nummer – een cover van For One Night Only van de Schotse singer-songwriter King Creosote.

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden