Front Row Ticket Package

Carlos Santana geeft met zijn band op dinsdag 31 maart een concert in Ziggo Dome. De legendarische gitarist viert de twintigste verjaardag van zijn album ‘Supernatural’ en vijftigste verjaardag van ‘Abraxas’.
Ziggo Dome
Amsterdam
Front Row Ticket Package dinsdag 31 maart 2020
  • Beste categorie zitplaats op de eerste rij van vak B
  • Priority check-in en ingang*
  • Merchandise item, exclusief ontworpen voor VIP pakketkopers
  • VIP laminate collectors item als souvenir van de avond
  • Onsite check-in personeel
  • Ticket pakket vooraf opgestuurd
  • Customer support

* Waar beschikbaar.

Dit pakket wordt aangeboden door Event Travel. Voor het kopen van dit pakket wordt je dan ook doorverwezen naar de website van Event Travel.

terug naar het overzicht boek nu € 300.00

meer informatie

Het concert van Santana, tienvoudig Grammy Award winnaar, drievoudig Latin Grammy Award winnaar, rockicoon en Rock and Roll Hall of Fame-gitarist, maakt deel uit van het Europese deel van zijn Miraculous 2020 World Tour. Tijdens deze tournee, die verder onder meer Italië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië aandoet, brengen Santana en zijn band nummers uit zijn vijftigjarige carrière: publieksfavorieten van Woodstock tot ‘Supernatural’ en meer. De tour viert twee belangrijke mijlpalen uit de carrière van de legendarische gitarist: de twintigste verjaardag van zijn grensverleggende album ‘Supernatural’, waarmee hij meerdere Grammy Awards won, en de vijftigste verjaardag van zijn meesterwerk ‘Abraxas’.

Naast ruime aandacht voor de nummers uit het ‘Supernatural’- en Woodstocktijdperk, brengt Santana tijdens de Miraculous 2020 World Tour ook recent materiaal. De band, met Santana’s vrouw Cindy Blackman Santana op drums, zal ook nummers spelen van het veelgeprezen, door Rick Rubin geproduceerde album ‘Africa Speaks’ uit 2019.

Met zijn gitaarspel vol passie en soul is het muzikale geluid van Carlos Santana een van de meest herkenbare ter wereld. Al meer dan vijf decennia, vanaf het allereerste begin als baanbrekende Afro-Latin blues-rock fusion band in San Francisco, is Santana een artistieke kracht die muzikale genres, generaties en grenzen overschrijdt, de laatste zowel cultureel als geografisch.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden