Santana arrangementen

Santana arrangementen

De legendarische Amerikaanse gitarist Carlos Santana komt dit voorjaar met zijn band naar Nederland. Op dinsdag 26 juni 2018 staat de tienvoudig Grammy-winnaar met zijn Divination Tour in Ziggo Dome. Santana staat bekend om wereldhits als Samba Pa Ti, Black Magic Woman en She’s Not There die steevast zijn terug te vinden in de Radio 2 Top 2000.

Ziggo Dome
Amsterdam
Guitar Heaven Pakket bekijk details boek nu € 285.00

incl. BTW, excl. servicekosten p.p.

Luminosity Pakket bekijk details boek nu € 225.00

incl. BTW, excl. servicekosten p.p.

meer over Santana

In zijn glansrijke carrière, die bijna een halve eeuw bestrijkt, verkocht Carlos Santana (1947) meer dan honderd miljoen platen en bezochten wereldwijd evenveel mensen zijn opzwepende concerten. De geboren Mexicaan sleepte tien Grammy’s in de wacht, waaronder album van het jaar met Supernatural, en wordt door het gezaghebbende Rolling Stone Magazine bij de beste gitaristen op aarde gerekend. Daarnaast wist hij sinds de jaren zestig in elk decennium een toptien-album af te leveren in de Billboard-chart. Een prestatie die alleen de Stones evenaarden. Dit alles leverde hem in een welverdiende plaats op in de prestigieuze Amerikaanse Rock and Roll Hall of Fame.

Santana’s fusie van jazz, rock en Latijnse invloeden heeft hem een unieke positie in de rockgeschiedenis opgeleverd. Prince noemde hem zelfs ooit een grotere invloed dan Jimi Hendrix. Deze gitaargrootheid is dit voorjaar weer in Nederland te bewonderen. In het kader van zijn Divination Tour speelt hij op dinsdag 26 juni 2018 in de Amsterdamse Ziggo Dome. Voor de fans van schurende gitaarsolo’s, verfijnde melodielijnen en latijns-, Afrikaanse ritmes een ware traktatie.

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en voorstellingen.

Nu aanmelden