Early Entry

Rosalía geeft zaterdag 10 december een concert in AFAS Live in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de MOTOMAMI WORLD TOUR. De kaartverkoop van dit concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur via Ticketmaster.
AFAS Live
Amsterdam
Early Entry zaterdag 10 december 2022
  • Reguliere staanplaats
  • Early Entry, als eerste toegang tot de zaal voordat reguliere kaartkopers de zaal in mogen
  • Een speciaal ontworpen Rosalía T-shirt en hoed
  • Ticket als aandenken aan de show, speciaal ontworpen door Rosalía
  • VIP Merchandise item, uitgekozen door Rosalía
  • Publieksvrij merchandise shoppen
  • Voorrang bij toegang en inchecken
  • Eventmedewerkers ter plaatse  en merchandise afhaalpunt

** Let op, er is géén eerste vak aanwezig bij dit concert. Je gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers.

terug naar het overzicht boek nu € 350.00

meer informatie

Grammy Award-winnaar en achtvoudig Latin Grammy Award-winnaar ROSALÍA heeft haar allereerste wereldwijde tournee aangekondigd – MOTOMAMI WORLD TOUR –  De tour bevat 46 concerten in 15 verschillende landen in Europa en Noord- en Latijns-Amerika. De MOTOMAMI WORLD TOUR, geproduceerd door Live Nation, begint in juli in Almería in Spanje bij Recinto Ferial de Almeria en maakt o.a. stops in Barcelona, Madrid, Mexico City, São Paulo, Santiago, New York, Toronto, Chicago, Los Angeles, Miami, Milaan, Amsterdam, Londen en eindigt op 18 december in de Accor Arena in Parijs.

De tour staat in het teken van ROSALÍA’s veelgeprezen nieuwe album MOTOMAMI en haar vele  bekende baanbrekende hits. Na een intensief creatief proces van drie jaar heeft de Spaanse zangeres één van de meest langverwachte albums van 2022 uitgebracht. Met MOTOMAMI brengt ROSALÍA verschillende culturen en genres samen, van flamenco tot jazz tot r&b, en toont een sterke, innovatieve en trotse jonge vrouw die ons meeneemt op een veelzijdige muzikale reis. Het album ontving gelijk lovende kritieken en werd omschreven als;  “Een meesterwerk … Éen van de meest ambitieuze albums van het decennium – ongeacht het genre … De meest opwindende, vooruitstrevende muziek die we waarschijnlijk het hele jaar zullen horen” … die staat voor wat er nieuw en opwindend is aan popmuziek.”

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden