Ronnie Flex & Deuxperience arrangementen

Ronnie Flex & Deuxperience arrangementen

Let op: nieuwe datum!
Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail met informatie over de verplaatsing.

Hitkanon Ronnie Flex stond met maar liefst 37 tracks en samenwerkingen in de Single Top 100. En met het nieuwe album, dat in de planning staat voor voorjaar 2020, komen daar ongetwijfeld nog meer succesnummers bij. Ondersteund door zijn fenomenale 9-koppige band Deuxperience gaf de eigenzinnige performer al twee uitverkochte clubtours, een retestrakke show in AFAS Live en liet hij menig festival ontsporen. “Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom”, vertelt hij NRC. Wees gewaarschuwd: stilstaan is geen optie!

AFAS Live
Amsterdam
Loge arrangement
  • Zitplaats op de VIP-loge om Ronnie Flex & Deuxperience live te zien
  • Toegang tot de VIP-loge van AFAS Live
  • Aparte entree tot de AFAS Live, naar binnen zonder rijen
  • Bewaakte garderobe
  • Onbeperkt gebruik van de bar op de VIP-loge tijdens het concert
  • Hapjes geserveerd op de VIP-loge tijdens het concert
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

 

bekijk details boek nu € 185.00

inclusief BTW en servicekosten

meer over Ronnie Flex & Deuxperience

Muziek werd met de paplepel ingegoten bij de jonge Flex, want zijn moeder zingt en speelt piano, en zijn vader produceert. Dankzij hen stond Ronnie als peuter al te stuiteren op beats van Dr. Dre en groeide hij op met een uitgebalanceerd dieet van DJ Premier, Biggie en Motown.

Vanaf zijn 14e begon het bij Ronnie te kriebelen en begon hij beats te maken en raps te schrijven. Dat ging hem goed af, heel erg goed zelfs. Het leidde tot zijn eerste groep “Jupiter Bwois”. De groep zorgde ervoor dat Flex’s talenten aan het licht kwamen. Niet veel later werkte hij mee aan het album van Gers Pardoel. Nadat er een punt achter Jupiter Bwois werd gezet, besloot Ronnie Flex om solo verder te gaan. Zowel in de High School Music Competition als tijdens De Grote Prijs Van Nederland wist hij een finaleplaats te behalen.

Sinds 2012 stond Ronnie Flex met maar liefst 37 tracks en samenwerkingen in de Single Top 100. In 2014 bracht Ronnie Flex zijn eerste album De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd uit. Een jaar later scoorde hij diverse hits en won vele prijzen met het gezamenlijke album New Wave. In 2016 was Ronnie Flex onder meer te horen op (#1) hits met Lil Kleine en Broederliefde.

Het in 2017 verschenen tweede album REMI, met onder andere de hits Energie en Come Again, behaalde de platina status. Daarnaast ontving hij een Edison voor beste album 2017 en won hij maar liefst 5 BUMA awards. In 2018 scoorde hij twee monster hits met de tracks Blijf bij Mij en Fan. Geheel onverwacht verscheen het trap-album Nori in het voorjaar van 2018. Dit album behaalde wederom de nummer 1 positie in de top 100.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden