Ronnie Flex & Deuxperience arrangementen

Ronnie Flex & Deuxperience arrangementen

Op zondag 16 december sluit Ronnie Flex, samen met zijn band Deuxperience, zijn nu al buitengewoon succesvolle jaar af met een eigen show in AFAS Live. Na een uitverkochte tournee, met onder meer twee keer Paradiso, is de AFAS Live de volgende stap. Dit maakte hij vorige week zaterdag tijdens zijn optreden in Paradiso bekend.

AFAS Live
Amsterdam
Early Entry
  • Staanplaats om Ronnie Flex & Deuxperience live te zien*
  • Early Entry: als eerste naar binnen voor de reguliere ticket kopers**
  • Aparte entree tot de AFAS Live, naar binnen zonder rijen
  • Consumptiemunten voor gebruik tijdens de show (10 per persoon, gemiddeld 5 drankjes)
  • Ronnie Flex & Deuxperience merchandise item
  • Souvenir laminate & lanyard van Ronnie Flex & Deuxperience als aandenken aan het concert
  • Uitrijkaart voor de omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Check-in door onze event medewerkers

 

* Waarde inbegrepen ticket: €26,- incl. BTW.

** Let op, er is géén eerste vak aanwezig bij dit concert. Jij gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers.

 

bekijk details uitverkocht

meer over Ronnie Flex & Deuxperience

Samen met Deuxperience tourt hij sinds vorig jaar door Nederland. Shows op alle grote festivals waaronder Pinkpop en Lowlands ontvingen lovende recensies. In het najaar van 2017 ging de Rémi-tour van start. Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt: “Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom”.

 Plasschaert, bekend onder zijn artiestennaam Ronnie Flex, is bekend van multi-platina hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf bij mij’ en ‘Come again’. Zijn tweede album ‘Rémi’ (2017) is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk’ genoemd. In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden