Silver Hot Ticket

Volgend op de release van zijn laatste album Blood Red Roses eind vorige maand komt Rod Stewart op zondag 12 mei 2019 naar de Amsterdamse Ziggo Dome voor een concert. 
Ziggo Dome
Amsterdam
Silver Hot Ticket zondag 12 mei 2019
  • Mooie zitplaats in vak 103 of 110 om Rod Stewart live te zien*
  • Merchandise item, exclusief ontworpen voor pakkethouders
  • Souvenir Rod Stewart tour laminate and lanyard
  • Consumptiemunten voor dranken tijdens het concert (5 per persoon)
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Check in door onze event medewerkers

* Waarde inbegrepen ticket: € 77,- incl. BTW.

Dit arrangement is uitsluitend online te koop.

terug naar het overzicht boek nu € 209.00

meer informatie

Met zijn kenmerkende stem, stijl en songwriting overstijgt Rod Stewart alle genres uit de muziekgeschiedenis, van rock, folk en soul tot R&B; het maakt hem een van de weinige artiesten die in elk decennium van zijn carriere albums in de top van de hitlijsten heeft gehad.

Rod’s shows in 2019 beloven bol te staan van zowel klassiekers als recente hits, allemaal in zijn herkenbare stijl. Als één van de bestverkopende artiesten uit de historie, met meer dan 200 miljoen albums wereldwijd, bevat zijn nieuwe show klassiekers uit zijn gehele glansrijke oevre.

Rod Stewart over het zeer persoonlijke album Blood Red Roses: “I always think I make albums for a few friends and this record has that intimacy, I hope. Sincerity and honesty go a long way in life and the same is true in song-writing.”

In zijn lange carrière heeft Stewart ontelbare awards ontvangen, waaronder maar liefst 2 toevoegingen aan de Rock and Roll Hall of Fame, de ASCAP Founders Award voor zijn songwriting, New York Times bestselling author, Grammy™ Living Legend, en in 2016 werd hij officieel tot ‘Sir Rod Stewart’ benoemd, nadat hij in Buckingham Palace door Prince William werd geridderd voor zijn verdiensten voor muziek en liefdadigheid.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden