Rod Stewart arrangementen

Rod Stewart arrangementen

Volgend op de release van zijn laatste album Blood Red Roses eind vorige maand komt Rod Stewart op zondag 12 mei 2019 naar de Amsterdamse Ziggo Dome voor een concert. 

Ziggo Dome
Amsterdam
Silver Hot Ticket bekijk details boek nu € 209.00

inclusief BTW en servicekosten

Gold Hot Ticket bekijk details boek nu € 261.00

inclusief BTW en servicekosten

Front Row bekijk details boek nu € 537.00

inclusief BTW en servicekosten

VIP Party bekijk details boek nu € 367.00

inclusief BTW en servicekosten

meer over Rod Stewart

Met zijn kenmerkende stem, stijl en songwriting overstijgt Rod Stewart alle genres uit de muziekgeschiedenis, van rock, folk en soul tot R&B; het maakt hem een van de weinige artiesten die in elk decennium van zijn carriere albums in de top van de hitlijsten heeft gehad.

Rod’s shows in 2019 beloven bol te staan van zowel klassiekers als recente hits, allemaal in zijn herkenbare stijl. Als één van de bestverkopende artiesten uit de historie, met meer dan 200 miljoen albums wereldwijd, bevat zijn nieuwe show klassiekers uit zijn gehele glansrijke oevre.

Rod Stewart over het zeer persoonlijke album Blood Red Roses: “I always think I make albums for a few friends and this record has that intimacy, I hope. Sincerity and honesty go a long way in life and the same is true in song-writing.”

In zijn lange carrière heeft Stewart ontelbare awards ontvangen, waaronder maar liefst 2 toevoegingen aan de Rock and Roll Hall of Fame, de ASCAP Founders Award voor zijn songwriting, New York Times bestselling author, Grammy™ Living Legend, en in 2016 werd hij officieel tot ‘Sir Rod Stewart’ benoemd, nadat hij in Buckingham Palace door Prince William werd geridderd voor zijn verdiensten voor muziek en liefdadigheid.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden