Ticket & Hotel Fan Arrangement

Robbie Williams heeft zijn Europese tour aangekondigd. Op zaterdag 28, zondag 29 januari en maandag 13 februari geeft de Britse zanger drie concerten in Ziggo Dome in Amsterdam. De concerten staan in het teken van zijn nieuwe album ‘XXV’ dat deze maand, 25 jaar na zijn eerste soloplaat ‘Life Tru A Lens’, is verschenen. De reguliere kaartverkoop is gestart vrijdag via Ticketmaster. Wegens onvoorziene productionele redenen is de show op 30 januari verplaatst naar 13 februari. Het Premium Seated VIP arrangement is vervallen en niet langer beschikbaar op deze dag. Kaartkopers zijn hiervan op de hoogte gebracht.
Ziggo Dome
Amsterdam
Ticket & Hotel Fan Arrangement zaterdag 28 januari 2023
  • Jouw fan arrangement is inclusief:
  • Eén staanplaats of beste gereserveerde zitplaats*
  • Eén overnachting in hotel dichtbij de locatie
  • Gratis overheerlijk ontbijt
  • Een exclusief “ collectible ticket “ als aandenken aan de avond
  • 24/7 Customer service beschikbaar
  • Volledige informatie email vooraf verzonden
  • Beperkte beschikbaarheid
terug naar het overzicht boek nu € 340.80

meer informatie

De aankomende tour en het nieuwe album staan in het teken van 25 jaar hits en gaat in Europa op 20 januari in Bologna van start en reist vervolgens langs o.a. Parijs, Amsterdam, Berlijn en Barcelona. Op het nieuwe album staan zijn grootste hits die opnieuw zijn georkestreerd door Jules Buckly, Guy Chambers en Steve Sidwell en opnieuw zijn opgenomen onder begeleiding van het Nederlandse Metropole Orkest. Het album bevat o.a. nieuwe versies van hits als Angels, Feel, Let Me Entertain You en Rock DJ.

Zijn 25-jarig jubileum is een grote mijlpaal in Robbie’s carrière. Het leverde zijn veertiende nummer één notering op in de Britse albumlijst en hiermee verbrak hij het record van Elvis Presley. Geen enkele andere soloartiest stond met zoveel verschillende albums aan kop in de Britse album chart. Bovendien heeft de zanger zes van de Top 100 bestverkochte albums in de Britse geschiedenis op zijn naam staan en heeft wereldwijd meer dan 85 miljoen albums verkocht, 14 nummer 1-singles en een recordaantal van 18 BRIT Awards – meer dan enige andere artiest in de muziekgeschiedenis.