Queen + Adam Lambert arrangementen

Queen + Adam Lambert arrangementen

Op woensdag 27 juni geven Queen + Adam Lambert een concert in Rotterdam Ahoy. Na een uiterst succesvolle tour in 2017 die in Europa en het Verenigd Koninkrijk 25 steden aandeed, keren Queen + Adam Lambert weer terug naar Europa voor 12 nieuwe optredens.

Rotterdam Ahoy
Rotterdam
VIP-arrangement bekijk details boek nu € 340.00

excl. BTW, excl. servicekosten p.p.

Ultimate On Stage bekijk details boek nu € 805.00

incl. BTW, excl. servicekosten p.p.

Hot Ticket bekijk details boek nu € 214.00

incl. BTW, excl. servicekosten p.p.

Early Entry bekijk details boek nu € 214.00

incl. BTW, excl. servicekosten p.p.

meer over Queen + Adam Lambert

De tour reist komend jaar ook langs enkele nieuwe Europese steden die in 2017 nog niet zijn aangedaan zoals Rotterdam op 27 juni. Queen + Adam Lambert waren afgelopen november nog in Nederland te zien met een uitverkochte Ziggo Dome show.

Tijdens deze tour brengt de band een speciaal ontworpen productie met daarin de modernste technologische hoogstandjes. De keuze van de nummers die ze gaan spelen wordt ongetwijfeld weer beïnvloed door Queen’s bestverkochte album tot nu toe News of the World uit 1977 met daarop de legendarische singles “We Will Rock You” en “We Are the Champions”.

De 2017/2018 tour is speciaal voor de band geproduceerd en ontworpen door ’s werelds grootste creatieve talenten. Ric Lipson, werkzaam bij Entertainment Architects Stufish Productions die wereldwijd bekend staan om hun innovatieve werk met artiesten als Pink Floyd, Rolling Stones, U2 en zowel de opening als slotceremonie van de olympische spelen in Beijing hebben verzorgd, is verantwoordelijk voor de productie en het design.

De gerenommeerde lichtontwerper Rob Sinclair is een grote aanwinst voor de tour en was eerder al betrokken bij tournees van grote artiesten als Adele, Peter Gabriel en Kylie Minogue. Tijdens de show maakt hij gebruik van meer dan 300 bewegende lichten. De laser-elementen komen van ER Productions, het bedrijf achter de opening- en slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012 die door meer dan 900 miljoen mensen wereldwijd bekeken is. Muzikale aanwinsten voor de Queen + Adam Lambert shows zijn toetsenist Spike Edney , bassist Neil Fairclough en drummer Tyler Warren.

Queen trad voor het eerst samen met Adam Lambert op tijdens de finale van American Idol in 2009. Sindsdien hebben ze bewezen een succesvolle formatie te zijn met meer dan 130 optredens over heel de wereld.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en voorstellingen.

Nu aanmelden