Queen + Adam Lambert arrangementen

Queen + Adam Lambert arrangementen

Let op: nieuwe datum!
Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail met informatie over de verplaatsing.

Op vrijdag 1en zaterdag 2 juli 2022 komen Queen + Adam Lambert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van de gloednieuwe “Rhapsody Tour’’. Na een uiterst succesvolle tour in Noord-Amerika, doet de band volgend jaar Europa en de UK aan.

Ziggo Dome
Amsterdam
Ultimate ‘On Stage’ VIP Experience bekijk details uitverkocht

Gold VIP Lounge bekijk details uitverkocht

inclusief BTW en servicekosten

Hot Ticket Rang 1 bekijk details uitverkocht

Hot Ticket Rang 2 bekijk details uitverkocht

Ultimate ‘On Stage’ VIP Experience bekijk details uitverkocht

inclusief BTW en servicekosten

Hot Ticket Rang 1 bekijk details uitverkocht

Hot Ticket Rang 2 bekijk details uitverkocht

meer over Queen + Adam Lambert

De originele bandleden van Queen, Brian May en Roger Taylor, treden in het late voorjaar nog een keer samen met frontman Adam Lambert op in de UK en Europa. Het is de eerste keer dat Queen in Europa optreedt sinds de razend populaire, met Oscars bekroonde film “Bohemian Rhapsody” werd uitgebracht.

De gloednieuwe en langverwachte “Rhapsody”- show, al geprezen als een wonder op gebied van “technische vooruitgang”, gaat begin 2020 van start met zeventien arena- en stadionshows in Zuid-Korea, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. In hun nieuwste productie laten Queen + Adam Lambert nogmaals zien dat zij meester zijn op het gebied van extravagante optredens en weelderige visuals.

 

De tour komt op het moment dat Queen aanhoudend populair is, mede vanwege het grote filmsucces. “Bohemian Rhapsody” introduceerde de muziek van Queen aan een nieuw publiek met recordbrekende resultaten. Naast dat “Bohemian Rhapsody” de meest succesvolle biografische film in de muziek aller tijden is, beleefde Queen’s originele soundtrack van de film ook een enorm succes. Sinds het debuut in 2018 staat het album hoog in de UK album charts en in Amerika werd het de hoogst genoteerde album van Queen in 38 jaar. In Noord-Amerika verkocht Queen in de eerste helft van 2019 meer albums dan welke andere artiest dan ook.

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden