VIP-arrangement

Just give P!nk a reason! Wegens de grote vraag naar kaarten voegt P!nk een extra show toe aan haar Beautiful Trauma Tour. Op zondag 11 augustus geeft de zangeres een concert op het Malieveld, Den Haag! Twee maanden eerder staat ze al in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA.
Malieveld
Den Haag
VIP-arrangement zondag 11 augustus 2019
  • Golden Circle staanplaats om Pink live te zien*
  • Voorontvangst met een hapje en welkomstdrankje
  • Informeel diner voorafgaand aan het concert inclusief dranken**
  • Live entertainment voorafgaand en na afloop van het concert
  • Naborrel van een uur inclusief hapjes en dranken**
  • Consumptiemunten voor dranken tijdens het concert (t.w.v. € 20,- p.p.)
  • Souvenir laminate + lanyard van P!nk als aandenken aan het concert
  • P!nk merchandise item, exclusief ontworpen voor pakket houders
  • Gereserveerde parkeerkaart (1 per 2 personen)
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

* Waarde inbegrepen ticket: € 99,- incl. BTW.
** Bier, wijn en frisdranken.

Voor groepen groter dan 8 personen kunt u contact opnemen via info@tunedhospitality.nl.

terug naar het overzicht boek nu € 414.00

meer informatie

P!NK ’s Beautiful Trauma World Tour is in maart van start gegaan in Phoenix en heeft al diverse steden in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland aangedaan. Gerenommeerd muziekmagazine Variety schrijft over P!NK: ” zonder te overdrijven en na al decennia concerten te hebben gerecenseerd is P!NK één van de meeste geweldige popacts die er bestaat”. Afgezien van haar veelgeprezen headline-optreden op V Festival in 2017 worden dit haar eerste liveoptredens in het Verenigd Koninkrijk sinds 2013 en haar eerste in 5 jaar in Schotland. Daarnaast is ze één van de eerste artiesten die in het Anfield Stadium in Liverpool mag optreden.

Sinds haar debuut in 2000 heeft P!NK al zeven studio albums en 1 Greatest Hits album uitgebracht. De zangeres heeft wereldwijd meer dan 57 miljoen albums, 75 miljoen singles en meer dan 2.4 miljoen dvd’s verkocht. Bovendien kwamen 15 van P!NK’s singles op de nummer één positie in de hitparades van vele landen. Daarnaast ontving ze drie Grammy Awards en 19 nominaties, een Daytime Emmy Award, drie Billboard Music Awards, zeven MTV Video Music Awards (inclusief de Michael Jackson Vanguard Award in 2017), twee MTV Europe Awards en twee People’s Choice Awards. De zangeres treedt op in uitverkochte concertzalen over de hele wereld en in 2013 werd P!NK ook nog eens uitgeroepen tot Billboard’s Woman of the Year.

Haar zevende studioalbum Beautiful Trauma is met platina bekroond en kwam binnen op de nummer 1 positie van de Nederlandse album charts en de Billboard 200. Ze haalde hiermee een persoonlijk verkooprecord van de meest verkochte albums binnen de eerste week. Daarnaast debuteerde het album op nummer 1 in 10 andere landen, in de Billboard’s Top Album Sales Chart en de Digital Albums Chart. De eerste single, “What About US”, werd platina en ontving een Grammy-nominatie voor de Best Pop Solo Performance. Met die single behaalde ze de nummer 1 positie in Nederlandse airplay charts en scoorde ze haar negende nummer 1 positie in Billboards’ ranglijst Adult Pop Songs in de categorie ‘vrouwen’.

Tijdens de Nederlandse show wordt ze vergezeld door special guests Vance Joy, internationale DJ KidCutUp en Bang Bang Romeo. De Australische singer-songwriter Vance Joy is bekend van de hitsingle Riptide waarmee hij drie jaar geleden in één klap doorbrak en heeft al meer dan een miljard streams op Spotify. DJ KidCutUp heeft tijdens de gehele Beautiful Trauma World Tour de show geopend voor P!NK. Door zijn unieke remixes en bewerkingen is zijn werk o.a. opgepikt door Amerikaanse radiostations en artiesten als The Chainsmokers, Diplo en DJ Khaled.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden