VIP Party arrangement

Een van de grootste Britse muzikanten gaat weer op tour en komt terug naar Europa! Op donderdag 20 juni 2019 komt Phil Collins naar het Goffertpark in Nijmegen voor een uniek concert. Het is 14 jaar geleden dat de superster voor het laatst optrad in Nederland.
Goffertpark
Nijmegen
VIP Party arrangement donderdag 20 juni 2019
  • Ticket voor de Golden Circle om Phil Collins live te zien*
  • Voorontvangst met een hapje en welkomstdrankje
  • Dinerbuffet in informele opstelling voorafgaand aan het concert inclusief dranken**
  • Naborrel van een uur inclusief hapjes en dranken**
  • Live entertainment voorafgaand en na het concert
  • Consumptiemunten voor een drankje tijdens het concert (3 per persoon)
  • Phil Collins merchandise item, exclusief ontworpen voor pakket houders
  • Souvenir laminate + lanyard van Phil Collins als aandenken aan het concert
  • Gereserveerde parkeerkaart (1 per 2 personen)
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

* Waarde inbegrepen ticket: € 109,- incl. BTW.

** Bier, wijn en frisdranken.

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Met de wereldwijde verkoop van 100 miljoen albums op zijn naam, nummer 1 albums over de hele wereld en ontelbare nummers die miljoenen levens hebben gevormd, is Phil Collins een legende wiens werk tot op de dag van vandaag meer bekendheid krijgt, nu een nieuwe generatie artiesten zijn uitzonderlijke carrière heeft ontdekt en er door geïnspireerd is geraakt.
Collins vierde zijn terugkeer op het podium met een reeks uitverkochte Europese shows, gevolgd door grote Zuid- en Noord-Amerikaanse tours.
“I thought I would retire quietly,” zegt Phil Collins over zijn terugkeer, “But thanks to the fans, my family and support from some extraordinary artists, I have rediscovered my passion for music and performing. It’s time to do it all again and I’m excited. It just feels right.”

Als een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie, met meer UK Top 40-singles dan elke andere artiest uit de jaren tachtig, kreeg Phil Collins eerst als drummer wereldfaam en vervolgens als frontman van Genesis. In 1981 maakte hij zijn solodebuut met het album Face Value uit 1981, met daarop de wereldhit-single ‘In The Air Tonight.’
Hierna zette hij zijn succes als hitmaker voort met de hitsingles Easy Lover, You Can’t Hurry Love en Against All Odds (Take A Look At Me Now) en vervolgens met grote wereldwijde hits als One More Night, Separate Lives, Two Hearts, Another Day In Paradise, I Wish It Would Rain Down, Both Sides Of The Story en Dance Into The Light, om er maar een paar te noemen.
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden