Peter Gabriel arrangementen

Peter Gabriel arrangementen

Peter Gabriel heeft de data van zijn i/o The Tour aangekondigd, waarmee hij langs 22 steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa reist. Op maandag 5 juni geeft hij een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Op vrijdag 11 november is de kaartverkoop gestart via Ticketmaster.

Ziggo Dome
Amsterdam
Gold VIP bekijk details boek nu € 395.00

Inclusief BTW en servicekosten

Silver VIP bekijk details boek nu € 345.00

Inclusief BTW en servicekosten

Bronze VIP bekijk details boek nu € 320.00

Inclusief BTW en servicekosten

meer over Peter Gabriel

De nieuwe tour markeert zijn eerste soloshows buiten Noord-Amerika sinds de Back To Front Tour uit 2014, die in het teken stond van het album So. De 22 Europese shows zijn geproduceerd door Live Nation. Op 18 mei gaat de tour van start in Krakau in Polen en reist verder langs steden in Italië, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland, België, Zwitserland, en het Verenigd Koninkrijk. Het Europese deel van de tour eindigt op 25 juni in Dublin in Ierland en strijkt daarna neer in Noord-Amerika. De data en ticketinformatie hiervan worden later bekendgemaakt.

Tijdens i/o – The Tour speelt Gabriel nieuwe nummers van zijn aanstaande album i/o en duikt hij in zijn ongeëvenaarde muziekcatalogus, met hits en publieksfavorieten. Hierbij wordt hij vergezeld door vaste bandleden Tony Levin, David Rhodes en Manu Katché. Volledige details over het nieuwe album i/o worden later bekendgemaakt.

“Het is een tijd geleden en ik ben nu omringd door een heleboel nieuwe nummers. Ik ben heel erg enthousiast om ze mee op pad te nemen voor een ritje. Ik kijk ernaar uit de fans weer te zien.” aldus Peter Gabriel over de nieuwe tour.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden