GEANNULEERD - Paul McCartney arrangementen

GEANNULEERD - Paul McCartney arrangementen

Dit concert is geannuleerd

Als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen om het coronavirus te bestrijden, kan ook het concert van Paul McCartney dat gepland stond voor vrijdag 29 mei in Goffertpark niet doorgaan.

Goffertpark
Nijmegen
VIP arrangement bekijk details niet meer beschikbaar

inclusief BTW en servicekosten

Early Entry GA bekijk details niet meer beschikbaar

inclusief BTW en servicekosten

Hot Ticket Standing Package bekijk details niet meer beschikbaar

Verkoop van dit pakket verloopt via EventTravel

Getaway Package bekijk details niet meer beschikbaar

Verkoop van dit pakket verloopt via EventTravel

meer over GEANNULEERD - Paul McCartney

Vier jaar geleden was de ex-Beatle voor het laatst in ons land en volgend jaar mei wordt de allereerste keer ooit dat hij Nijmegen aandoet. Afgelopen juli sloot de levende legende zijn meest recente deel van de tour af met een uitverkocht concert in Los Angeles. Sinds hij zijn wereldwijde Freshen Up tour begon, gaf Paul al meer dan 39 grote shows in twaalf verschillende landen. De tournee kreeg vijf sterrenrecensies van critici en fans over de hele wereld en trekt publiek van allerlei leeftijden en achtergronden. Zijn optredens tonen de ongeëvenaarde carrière van McCartney als een fenomenale songwriter en performer en bevestigen zijn universele aantrekkingskracht.

Met nummers als ‘Hey Jude’, ‘Live and Let Die’, ‘Band on the Run’ en ‘Let It Be’ is de live ervaring van Paul McCartney alles wat een muziekliefhebber wil bij een rockshow: bijna drie uur van de beste momenten uit vijftig jaar muziekgeschiedenis, tientallen liedjes uit Pauls solocarrière en natuurlijk Beatles-nummers die de soundtrack van ons leven hebben gevormd. Natuurlijk speelt McCartney ook tijdens deze tournee met zijn band van vijftien jaar, bestaande uit toetsenist Paul ‘Wix’ Wickens, (bas)gitarist Brian Ray, gitarist Rusty Anderson en drummer Abe Laboriel Jr. Ze maken gebruik van moderne audio- en videotechnologie die continu wordt vernieuwd en zorgt voor een onvergetelijke ervaring vanaf elke plek in de zaal. Een Paul McCartney concert is niets minder dan levensveranderend.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden