Dashboard Queens VIP Package (PIT)

Panic! At The Disco keert op zaterdag 25 februari 2023 terug naar Nederland tijdens de VIVA LAS VENGEANCE TOUR UK & EUROPE 2023. Na eerdere uitverkochte shows in AFAS Live vindt het concert plaats in de RTM Stage, Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop is onlangs gestart via Ticketmaster.
Ahoy
Rotterdam
Dashboard Queens VIP Package (PIT) zaterdag 25 februari 2023
  • Éen staanplaats in de PIT
  • Éen exclusief Panic! At The Disco merchandise pakket (inclusief items welke nergens anders verkrijgbaar zijn)
  • Als eerste toegang tot de locatie

*  Dit pakket bevat geen Meet & Greet. De artiest is niet betrokken bij dit pakket.

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Vandaag kondigt Grammy-genomineerde en multiplatina band Panic! At The Disco zijn zevende studio album VIVA LAS VENGEANCE aan met een gelijknamige single en wereldwijde tour. Met de uptempo, energieke single slaat de band een nieuwe richting in. VIVA LAS VENGEANCE is een weerspiegeling van de groei van lead zanger Brendon Urie. De filmische, muzikale reis gaat over de dunne lijn tussen gebruik maken van je jeugdigheid, de dag plukken en uitbloeien. Met een tracklist van twaalf nummers neem je een kijkje in zijn decennium lange carrière, inclusief het opgroeien in Las Vegas, liefde en faam. Het album komt uit op vrijdag 19 augustus 2022 via Fueled by Ramen/DCD2 Records.

Op 8 september trapt het Noord-Amerikaanse deel van de bijbehorende tour af in Austin, Texas. In februari vinden de Europese shows plaats. Bij elk verkocht ticket wordt €1 gedoneerd aan Highest Hopes Foundation, het goede doel van de band. Het fonds steunt organisaties die pleiten voor rechten voor mensen en gemeenschappen, die te maken hebben met discriminatie op basis van geslacht, ras, religie, seksuele oriëntatie en gender identiteit.