Ticket de Luxe

Het festival van jazz, blues, funk, hiphop, world en pop zet op 13, 14 en 15 juli Rotterdam 3 dagen op zijn kop. Legendarische artiesten, muzikanten van wereldfaam en aanstormende talenten spelen met hart en ziel de zalen plat. Hieronder vindt u meer informatie over onze arrangementen, of klikt u hier om onze brochure te bekijken. Click here for the English version.
Ahoy
Rotterdam
Ticket de Luxe zaterdag 14 juli 2018
  • North Sea Jazz Festival dag ticket
  • Aparte entree, binnen zonder rijen
  • Toegang tot het Ticket de Luxe deck op Central Square*
  • Eigen plek voor uw gezelschap op het Ticket de Luxe deck, met naamsvermelding
  • Gastheer op het Ticket de Luxe deck en hostess begeleiding
  • Tafelgarnituur gedurende de gehele dag
  • Consumptiemunten t.w.v. € 15,- per persoon
  • Exclusieve bar op het deck, consumpties tegen betaling
  • North Sea Jazz tijdschema
  • Diverse mogelijkheden tot uitbreiding

 

* Het Ticket de Luxe-deck is alleen bereikbaar per trap. 

Wilt u extra’s zoals plusconcerten, merchandise, parkeerkaarten of meer munten? Vraag ons erom, we regelen het graag voor u.

Let op: Dit arrangement is te reserveren vanaf 10 personen, de arrangementsprijs is per persoon. Met een kleiner gezelschap bent u uiteraard ook welkom maar biedt dit pakket wellicht minder toegevoegde waarde.

 

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Rotterdam verandert in juli voor even in de jazz-hoofdstad van de wereld. Twee weken staat de stad op zijn kop met concerten in cafés en op pleinen. Ahoy is het toneel van een groots slottafereel. Drie dagen lang, maar liefst vijftien podia. Legendarische artiesten, muzikanten van wereldfaam en aanstormende talenten spelen met hart en ziel de zalen plat. Sensationeel, zegt de één. Om nooit meer te missen, zegt de ander. Kippenvel, vertelt een derde. ‘The North Sea Jazz Experience’ is een begrip.

Artiesten als The O’Jays, Khalid, Gregory Porter met Metropole Orkest, Nile Rodgers, D’Angelo, Emeli Sandé, N.E.R.D, Leon Bridges & Micheal League zijn dit jaar te zien op North Sea Jazz. Het volledige programma wordt de komende maanden bekendgemaakt en vind je hier.

Wilt u het North Sea Jazz Festival op een speciale manier beleven? Dat kan met ons Birdland VIP-arrangement. U bent op en top VIP, u gaat op avontuur, van concert naar concert, en u keert terug in de VIP-lounge voor het dinerbuffet. Wanneer het u uitkomt.

Of u met honderd man komt of met z’n tweeën, u bent welkom. North Sea Jazz kan úw festival zijn. In de ogen van uw relaties. In de rol van gastheer brengt u uw gezelschap een royale, onvergetelijke ervaring in het zinderende spektakel
van North Sea Jazz. Wij beloven u een tot in de puntjes verzorgde avond.

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en voorstellingen.

Nu aanmelden