Birdland VIP-arrangement 3 dagen

LET OP, NIEUWE DATA: 8, 9 & 10 JULI 2022 Op 8, 9 en 10 juli 2022 vieren we het NN North Sea Jazz Festival in Rotterdam Ahoy. Onder meer Alicia Keys, H.E.R., Gregory Porter en Michael Kiwanuka maken hun opwachting op het festival. Heb je nog kaarten uit 2020? Dan blijven deze geldig voor de nieuwe data.
Ahoy
Rotterdam
Birdland VIP-arrangement 3 dagen vrijdag 08 juli 2022
 • 3 dagenkaart voor het NN North Sea Jazz Festival*
 • VIP parkeerkaart (1 per 2 personen)
 • VIP-ontvangst en hostessbegeleiding
 • Gezamenlijke sfeervolle VIP-lounge
 • Een eigen VIP-unit in de VIP-lounge inclusief bar**
 • Onbeperkt gebruik van de bar (bier, wijn en frisdranken)
 • De heerlijkste borrelhappen
 • Culinaire hoogstandjes
 • Tafelsnacks tijdens de avond
 • Verrassingsoptreden in de VIP-lounge
 • Merchandise item per persoon
 • North Sea Jazz Festival tijdschema

** Vanaf 50 personen heeft u een eigen VIP-unit in onze VIP-lounge, kleinere gezelschappen zijn welkom in onze gezamenlijke Club Lounge unit.

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

De eerste editie van het North Sea Jazz Festival vond in 1976 plaats in het Haagse Nederlands Congresgebouw. De begincijfers: zes concertzalen, driehonderd muzikanten en zo’n negenduizend bezoekers. In dit allereerste festivaljaar traden jazzlegendes als Sarah Vaughan, Count Basie, Dizzy Gillespie en Stan Getz op. En kwam een compleet overzicht van de Nederlandse avant-garde voorbij. Houd de website van North Sea Jazz in de gaten voor het programma.

Het North Sea Jazz Festival heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een groots internationaal evenement. We zijn in de loop der jaren gegroeid naar vijftien podia, circa dertienhonderd musici en een bezoekersaantal dat jaarlijks tussen de vijfenzestigduizend en zeventigduizend ligt. Sinds 2006 wordt het festival bovendien in een nieuwe en ruimere locatie georganiseerd: Rotterdam Ahoy.

North Sea Jazz staat ook buiten onze landsgrenzen bekend als het evenement waar in drie dagen het verleden, heden én de toekomst van de jazz langskomen.

 Naast die stevige basis van jazz komen veel genres voorbij, zoals blues, soul, funk, hiphop, world, pop en nog veel meer. Naast optredens van bekende namen biedt het North Sea Jazz Festival ook nieuw talent een podium om door te breken.

Dit alles maakt North Sea Jazz zo uniek. Een festival waar onder één dak drie dagen lang jazzmuziek uit het verleden, heden en de toekomst wordt gepresenteerd.

North Sea Jazz kan úw festival zijn. In de ogen van uw relaties. In de rol van gastheer brengt u uw gezelschap een royale, onvergetelijke ervaring in het zinderende spektakel van North Sea Jazz. Wij beloven u een tot in de puntjes verzorgde avond. Onze hostessen verwelkomen uw gasten en loodsen hen langs de wachtende menigte naar de VIP-lounge. Ze treffen
u in uw sfeervolle VIP-unit waarop uw bedrijfsnaam prijkt. Luxueuze hapjes en drankjes komen aangesneld. Samen toost u op een subliem North Sea Jazz. U gaat op avontuur, van concert naar concert, en u keert terug in de VIP-lounge voor het dinerbuffet. Wanneer het u uitkomt. U vindt er de heerlijkste gerechten. Wij regelen alles voor u, daar kunt u op rekenen.

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden