Ticket de Luxe

LET OP, NIEUWE DATA: 8, 9 & 10 JULI 2022 Het is misschien nu nog vroeg, maar we denken toch alweer na over het festival in 2022. De nieuwe data zijn bekend: op 8, 9, en 10 juli volgend jaar hopen we het NN North Sea Jazz Festival te vieren in Rotterdam Ahoy. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Kaartkopers ontvangen binnenkort een mail met gedetailleerde informatie over de verplaatsing. Ook over de actie ‘Bewaar je ticket, geniet later’, het branche-brede initiatief waar wij deel van uitmaken.
Ahoy
Rotterdam
Ticket de Luxe vrijdag 08 juli 2022
  • Dagkaart voor het NN North Sea Jazz Festival*
  • Aparte entree, binnen zonder rijen
  • Toegang tot het Ticket de Luxe deck op Central Square**
  • Eigen plek voor uw gezelschap op het Ticket de Luxe deck, met naamsvermelding (vanaf 10 personen)
  • Exclusieve bar op het deck, consumpties tegen betaling
  • Gastheer op het Ticket de Luxe deck en hostess begeleiding
  • Tafelgarnituur gedurende de gehele dag
  • Consumptiemunten t.w.v. € 15,- per persoon
  • North Sea Jazz tijdschema
  • Diverse mogelijkheden tot uitbreiding

** Het Ticket de Luxe deck is alleen toegankelijk per trap.

Let op: Dit arrangement is te reserveren vanaf 10 personen, de arrangementsprijs is per persoon. Met een kleiner gezelschap bent u uiteraard ook welkom maar biedt dit pakket wellicht minder toegevoegde waarde.

terug naar het overzicht boek nu € 228.00

meer informatie

De eerste editie van het North Sea Jazz Festival vond in 1976 plaats in het Haagse Nederlands Congresgebouw. De begincijfers: zes concertzalen, driehonderd muzikanten en zo’n negenduizend bezoekers. In dit allereerste festivaljaar traden jazzlegendes als Sarah Vaughan, Count Basie, Dizzy Gillespie en Stan Getz op. En kwam een compleet overzicht van de Nederlandse avant-garde voorbij. Houd de website van North Sea Jazz in de gaten voor het programma.

Het North Sea Jazz Festival heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een groots internationaal evenement. We zijn in de loop der jaren gegroeid naar vijftien podia, circa dertienhonderd musici en een bezoekersaantal dat jaarlijks tussen de vijfenzestigduizend en zeventigduizend ligt. Sinds 2006 wordt het festival bovendien in een nieuwe en ruimere locatie georganiseerd: Rotterdam Ahoy.

North Sea Jazz staat ook buiten onze landsgrenzen bekend als het evenement waar in drie dagen het verleden, heden én de toekomst van de jazz langskomen.

 Naast die stevige basis van jazz komen veel genres voorbij, zoals blues, soul, funk, hiphop, world, pop en nog veel meer. Naast optredens van bekende namen biedt het North Sea Jazz Festival ook nieuw talent een podium om door te breken.

Dit alles maakt North Sea Jazz zo uniek. Een festival waar onder één dak drie dagen lang jazzmuziek uit het verleden, heden en de toekomst wordt gepresenteerd.

North Sea Jazz kan úw festival zijn. In de ogen van uw relaties. In de rol van gastheer brengt u uw gezelschap een royale, onvergetelijke ervaring in het zinderende spektakel van North Sea Jazz. Wij beloven u een tot in de puntjes verzorgde avond. Onze hostessen verwelkomen uw gasten en loodsen hen langs de wachtende menigte naar de VIP-lounge. Ze treffen
u in uw sfeervolle VIP-unit waarop uw bedrijfsnaam prijkt. Luxueuze hapjes en drankjes komen aangesneld. Samen toost u op een subliem North Sea Jazz. U gaat op avontuur, van concert naar concert, en u keert terug in de VIP-lounge voor het dinerbuffet. Wanneer het u uitkomt. U vindt er de heerlijkste gerechten. Wij regelen alles voor u, daar kunt u op rekenen.

 

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden