On Stage Package

Na twee alom geprezen festivaloptredens afgelopen zomer op North Sea Jazz en Lowlands komt de legendarische disco/funkformatie Nile Rodgers & CHIC deze winter opnieuw naar Nederland: op 10 december brengen zij hun gloednieuwe, dansvloervullende liveshow naar AFAS Live in Amsterdam.
AFAS Live
Amsterdam
On Stage Package maandag 10 december 2018
  • Staanplaats om Nile Rodgers & Chic live te zien*
  • Early Entry tot de AFAS Live, naar binnen voor de reguliere gasten
  • Toegang tot het podium tijdens het laatste liedje van de avond om te feesten met Nile Rodgers & Chic
  • Limited edition baret, exclusief ontworpen voor pakketkopers
  • Souvenir Nile Rodgers & Chic tour laminate + lanyard
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen ( 1 per 2 personen)
  • Consumptiemunten voor drankjes/eten tijdens de show ( t.w.v. € 10 per persoon)
  • Check-in door onze event medewerkers

* Waarde inbegrepen ticket: € 48,- incl. BTW.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

CHIC werd in 1976 opgericht door gitarist Nile Rodgers, bassist Bernard Edwards en drummer Tony Thompson. Twee jaar later brak de band door met wereldhits als Le Freak en Est-ce Que (C’est CHIC). Door het grote succes van CHIC werd Rodgers naast zijn werk met CHIC veelgevraagd producer en songschrijver. Bekende nummers van zijn hand zijn o.a. Let’s Dance van David Bowie, We Are Family van Sister Sledge, Like A Virgin van Madonna en Lose Yourself To Dance en Get Lucky in samenwerking met Daft Punk en Pharrell Williams. In totaal wist hij met zijn werk in CHIC en zijn producties voor andere artiesten meer dan 300 miljoen albums en 50 miljoen singles te verkopen.

Nile Rodgers wordt alom geroemd voor zijn onmiskenbare, genre-overstijgende gevoel voor groove en weet zelfs na ruim veertig jaar in het vak nog steeds een nieuw en jong publiek aan te spreken. Zo werkt hij op het nieuwe album It’s About Time samen met hedendaagse artiesten als Lady Gaga, John Legend, Anderson .Paak, Mura Masa en Nao.

Recentelijk werd hij als bekroning op zijn werk als een van de meest invloedrijke songwriters en producers aller tijden ingelijfd in de Rock & Roll Hall Of Fame en de Songwriters Hall Of Fame.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden