Muse 'Simulation Theory' Enhanced Experience (VIP 1)

Op donderdag 27 juni 2019 komt MUSE voor een concert naar het Goffertpark in Nijmegen. De show staat in het teken van hun Simulation Theory World Tour die op 22 februari aftrapt in Houston en de multi-platinum, Grammy Award-winnende rock iconen naar vele arena’s en zalen in de VS, Canada, het VK en Europa brengt.
Goffertpark
Nijmegen
Muse 'Simulation Theory' Enhanced Experience (VIP 1) donderdag 27 juni 2019
  • Een (1) reguliere staanplaats voor de live show van Muse met early access tot het veld voor opening van de reguliere deuren
  • Toegang tot de Muse Mixed Reality Party voorafgaand aan de show, mede mogelijk gemaakt door Microsoft: Dompel jezelf onder in een van de drie virtual reality games gebaseerd op de liedjes van Muse nieuwste album, ‘Simulation Theory,’ exclusief gecreëerd voor de Enhanced Experience
  • Interactieve foto mogelijkheid met props en memorabilia van Muse nieuwste muziek video’s
  • Hors d’oeuvres en betaalde bar**
  • Een (1) Muse 2019 Enhanced Experience show-specifieke poster
  • Een (1) ‘Thought Contagion’ retro lunch box
  • Aparte ingang tot het Goffertpark met mogelijkheid tot het kopen van merchandise voor opening deuren
  • Event medewerkers ter plaatse

* Waarde inbegrepen ticket: € 59,- incl. BTW.

** Lokale wet- en regelgeving omtrent alcohol gebruik zijn van toepassing.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

Muse bestaat uit Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme. Hun aankomende album Simulation Theory verschijnt op 9 november. Hun laatste studioalbum, Drones, werd uitgebracht in juni 2015 en debuteerde op nummer één in 21 landen over de hele wereld. Het bracht hen ook hun eerste nummer één album in de Verenigde Staten. Het album won in februari 2016 een Grammy Award, hun tweede, voor Best Rock Album. Sinds de oprichting in 1994 heeft Muse zeven studioalbums uitgebracht, die wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkochten.

 

De Simulation Theory World Tour zal een interessante nieuwe “Enhanced Experience Package” bevatten die  toegang biedt tot een exclusieve Mixed Reality Pre-Show Party, mogelijk gemaakt door Microsoft, met drie originele virtual reality-games, geïnspireerd op tracks van Simulation Theory. Extra uitgebreide voordelen zijn onder meer een premium concertkaartje, een poster speciaal voor deze specifieke show gemaakt, een interactieve foto-ervaring met rekwisieten en memorabilia uit de nieuwste video’s van de band en meer.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden