Muse arrangementen

Muse arrangementen

Op donderdag 12 september 2019 komt MUSE voor een tweede concert dit jaar naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De show staat in het teken van hun Simulation Theory World Tour die op 22 februari aftrapt in Houston en de multi-platinum, Grammy Award-winnende rock iconen naar vele arena’s en zalen in de VS, Canada, het VK en Europa brengt.

Ziggo Dome
Amsterdam
Muse 'Simulation Theory' Enhanced Experience - Seated (VIP 1) bekijk details boek nu € 394.00

inclusief BTW en servicekosten

Muse 'Simulation Theory' Enhanced Experience GA Standing (VIP 1) bekijk details boek nu € 394.00

inclusief BTW en servicekosten

Muse - Premium Ticket Bundle - Seated (VIP 2) bekijk details boek nu € 239.00

inclusief BTW en servicekosten

Muse - Premium Ticket Bundle - GA Standing (VIP 2) bekijk details boek nu € 239.00

inclusief BTW en servicekosten

meer over Muse

Muse bestaat uit Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme. Hun aankomende album Simulation Theory verschijnt op 9 november. Hun laatste studioalbum, Drones, werd uitgebracht in juni 2015 en debuteerde op nummer één in 21 landen over de hele wereld. Het bracht hen ook hun eerste nummer één album in de Verenigde Staten. Het album won in februari 2016 een Grammy Award, hun tweede, voor Best Rock Album. Sinds de oprichting in 1994 heeft Muse zeven studioalbums uitgebracht, die wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkochten.

 

De Simulation Theory World Tour zal een interessante nieuwe “Enhanced Experience Package” bevatten die  toegang biedt tot een exclusieve Mixed Reality Pre-Show Party, mogelijk gemaakt door Microsoft, met drie originele virtual reality-games, geïnspireerd op tracks van Simulation Theory. Extra uitgebreide voordelen zijn onder meer een premium concertkaartje, een poster speciaal voor deze specifieke show gemaakt, een interactieve foto-ervaring met rekwisieten en memorabilia uit de nieuwste video’s van de band en meer.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden